Πολιτική

«Κλείδωσαν» τα δύο ντιμπέιτ της Kεντροαριστεράς - Οι ημερομηνίες

«Κλείδωσαν» τα δύο ντιμπέιτ μεταξύ των υποψηφίων για την ηγεσία της κεντροαριστεράς, όπως έγινε γνωστό μετά τη συνεδρίαση της Ανεξάρτητης Επιτροπής Δεοντολογίας υπό τον καθηγητή Νίκο Αλιβιζάτο. 

Οπως αποφασίστηκε, το πρώτο ντιμπέιτ θα γίνει στις 30 Οκτωβρίου με τη συμμετοχή δημοσιογράφων από περιφερειακά μέσα ενώ το δεύτερο έχει προγραμματιστεί για τις 6 Νοεμβρίου, με δημοσιογράφους από έντυπα και ηλεκτρονικά μέσα της Αθήνας.

Στη συνεδρίαση, που ολοκληρώθηκε το απόγευμα της Τετάρτης, οριστικοποιήθηκε επίσης ότι κάλπες θα ανοίξουν σε όλους τους Καποδιστριακούς δήμους κι όχι μόνο σε Καλλικρατικούς, αίτημα που διατυπώθηκε από τη πλευρά του Νίκου Ανδρουλάκη.

Οσον αφορά στο μητρώο και τις λίστες όσων ψηφίσουν αποφασίστηκε να ακολουθηθεί η υπόδειξη της Αρχής Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων σύμφωνα με την οποία όσοι δεν θα θελήσουν να δηλώσουν μέλη η σχετική λίστα μπορεί να διατηρηθεί μέχρι δυο μήνες ώστε να ολοκληρωθεί η διαδικασία εκλογής με τυχόν ενστάσεις.

Στο διάστημα αυτό θα είναι διαθέσιμη στους υποψηφίους.

 

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Πολεμική αεροπορία 0

Πριν πεινάσει μαγειρεύει η Ελλάδα! Τα γνωστά μηχανικά προβλήματα του F-35 αναγκάζουν την ΠΑ να ζητά επιτακτικά την απόκτηση του Block 4

Ως χώρα θα περιμένουμε όσο απαιτηθεί για να παραλάβουμε την εκδοχή Block 4 του Αμερικανού αεροσκάφους 5η γενιάς στην...
ρωσική τράπεζα και Πούτιν
Ρωσία 0

Έξω Φρενών οι Ρώσοι! Τούρκοι, Κινέζοι και Άραβες καθυστερούν ή ακυρώνουν τελείως τις πληρωμές ρωσικού πετρελαίου φοβούμενοι τις κυρώσεις των ΗΠΑ

«Η αμερικανική και ευρωπαϊκή πίεση δημιούργησε προβλήματα στις πληρωμένες μας» είπε ο εκπρόσωπος του Κρεμλίνο,...