Κοινωνία

ΚΕΕΡΦΑ: "Νέα δολοφονική επίθεση εναντίον μετανάστη στο Γαλάτσι" - Πάλι βλέπουν φασιστοειδή (εικόνες)

Όπως καταγγέλει η ΚΕΕΡΦΑ, το δολοφονικό χτύπημα έγινε το Σάββατο 7 Οκτωβρίου στην Λαμπρινή στο Γαλάτσι. Η φασιστική ομάδα επιτέθηκε στον 30χρονο μετανάστη ενώ αποχωρούσε από το εστιατόριο στο οποίο εργαζόταν.

Συγκεκριμένα την ώρα που ο Ουσμάν Μοχάμεντ περίμενε το λεωφορείο στην λεωφόρο Ηρακλείου, περικυκλώθηκε από 10-12 φασιστοειδή που τον άρχισαν να τον χτυπάνε.

Ο άνθρωπος λιποθύμησε από τα χτυπήματα και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο ΚΑΤ.Στη συνέχεια παραπέμφθηκε και νοσηλεύεται στο νοσοκομείο Αγία Όλγα ευτυχώς χωρίς κίνδυνο για τη ζωή του.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του ΚΕΕΡΦΑ

Ρατσιστική επίθεση φασιστοειδών κατά μετανάστη εργαζόμενου σε εστιατόριο στην Λαμπρινή

«Το Σάββατο 7/10 στις 3πμ, ο Ουσμάν Μοχάμεντ, 30 ετών, ενώ έφευγε από το εστιατόριο όπου δουλεύει και πήγαινε για να πάρει το λεωφορείο στην Λ.Ηρακλείου και Τραλλέων δέχτηκε επίθεση- λιντσάρισμα από ομάδα 10-12 ατόμων , ηλικίας 20-30 ετών.

Το περικύκλωσαν και άρχισαν να το χτυπάνε και να το κλωτσάνε ως αγέλη. Λιποθύμησε από τα χτυπήματα και όταν συνήλθε επέστρεψε στη δουλειά του όπου τον μετέφεραν στο νοσοκομείο ΚΑΤ. Στη συνέχεια παραπέμφθηκε και νοσηλεύεται στο νοσοκομείο Αγία Όλγα με τραύματα στο πρόσωπο, με σπασμένη τη μύτη και γδαρμένα τα χέρια.

Ο ίδιος γνωρίζει λίγα ελληνικά και δεν αντιλήφθηκε τι του φώναζαν όταν τον χτυπούσαν.

Τελευταία, πυκνώνουν και εξαπλώνονται οι ρατσιστικές επιθέσεις κατά εργατών μεταναστών στη περιοχή φτάνοντας τις τέσσερις τον τελευταίο μήνα, στην Ν.Ιωνία, Ν.Ηράκλειο, Αγ.Ανάργυροι, Κόκκινος Μύλος.

Οι επιθέσεις φασιστών σε μετανάστες εργάτες γης στην Γκορυτσά συνεχίζονται εδώ και ένα χρόνο ενώ παραμένουν ασύλληπτοι παρά το ότι είναι γνωστοί στην Αστυνομία.

Η απάντηση θα δοθεί στην Πανελλαδική Συνέλευση και την Διεθνή Συνάντηση της ΚΕΕΡΦΑ στις 14-15 Οκτώβρη, με έναρξη το Σάββατο 14/10 στις 1μμ στο κλειστό γήπεδο μπάσκετ του Ρούφ»

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ρωσική τράπεζα και Πούτιν
Ρωσία 0

Έξω Φρενών οι Ρώσοι! Τούρκοι, Κινέζοι και Άραβες καθυστερούν ή ακυρώνουν τελείως τις πληρωμές ρωσικού πετρελαίου φοβούμενοι τις κυρώσεις των ΗΠΑ

«Η αμερικανική και ευρωπαϊκή πίεση δημιούργησε προβλήματα στις πληρωμένες μας» είπε ο εκπρόσωπος του Κρεμλίνο,...