Πολιτική

Καμμένος για ταξίδι στο Λονδίνο: Πλήρωσα το ξενοδοχείο από την τσέπη μου, με την πιστωτική μου

Ευθεία απειλή με αγωγές και μηνύσεις σε Ελλάδα και Μεγάλη Βρετανία κατά όσων βουλευτών καταθέτουν στο κοινοβούλιο ερωτήσεις για το ταξίδι του στο Λονδίνο αλλά και διώξεις κατά εκδοτών εξαπέλυσε στην Ολομέλεια της Βουλής ο κ. Πάνος Καμμένος.

Ο υπουργός Εθνικής Άμυνας απαντώντας σε επίκαιρη ερώτηση του κ. Κώστα Τσιάρα (ΝΔ) είπε αυτή την φορά ότι μέσω πιστωτικής κάρτας πλήρωσε μόνο την προκαταβολή κράτησης του ξενοδοχείου όπου διέμεινε στο Λονδίνο και εν συνεχεία πλήρωσε τοις μετρητοίς.

Παράλληλα, σε μια πρωτοφανή κίνηση για την διαδικασία κοινοβουλευτικού ελέγχου απείλησε με μηνύσεις των βουλευτή που κατέθεσε την ερώτηση.
«Δυστυχώς για εσάς έχει επιληφθεί για την υπόθεση το Σώμα Δίωξης Εκβιαστών και σε λίγες ημέρες θα δείτε συναδέλφους σας και εκδότες πως λειτουργούσαν ως όργανα εγκληματικών οργανώσεων» είπε χαρακτηριστικά για να καλέσει τον κ. Τσιάρα να αποσύρει την ερώτησή του.

«Εσείς κ. Τσιάρα δέχεστε να παρακολουθούνται υπουργοί και να υποκλέπτονται στοιχεία» συνέχισε αναφερόμενος στην απόδειξη του ξενοδοχείου που δημοσιεύτηκε και αποδείχθηκε ότι ο κ. Καμμένος είχε πληρώσει το ξενοδοχείο με μετρητά και όχι με πιστωτική κάρτα όπως αρχικά είχε ισχυριστεί.

Ο υπουργός επανέλαβε ότι πλήρωσε «από την τσέπη» του το ξενοδοχείο λέγοντάς ότι βάσει νόμου «είχα 2.000 ευρώ μετρητά όπως και η γυναίκα μου».

«Ζητήστε συγγνώμη γιατί δεν είναι αληθές ότι δεν χρησιμοποίησα την κάρτα. Ζητήστε συγγνώμη γιατί τότε και εσείς θα ακολουθείτε συμβόλαιο» είπε ο κ. Καμμένος προς τον κ. Τσιάρα για να συνεχίσει «Πλήρωσα από την τσέπη μου. Κάποιοι άλλοι πήγαιναν αποστολές με μακιγιέζ και αμπιγιεζ. Η κα Μπακογιάννη είχε συνοδεία 110 ατόμων.. Αν δεν ζητήσετε συγνώμη θα καταθέσω εναντίον σας αστική και ποινική δίωξη σε Ελλάδα και Μ. Βρετανία».

Από την πλευρά του ο κ. Τσιάρας είπε «λυπάμαι για τους χαρακτηρισμούς που χρησιμοποιήσατε αλλά δεν ανησυχώ για όλα τα άλλα» και συνέχισε «υποστηρίξατε ενώπιον της Βουλής ότι πληρώσατε το ξενοδοχείο με την κάρτα σας και λίγες ημέρες μετά αποδείχθηκε ότι πληρώσατε με μετρητά. Δεν δικαιολογείται ένας υπουργός να μην λέει την αλήθεια. Αν θέλουμε να το δούμε από οποιαδήποτε πλευρά συνιστά ένα θεσμικό ατόπημα… Διαβάζω από τα πρακτικά που είπατε πως «έκλεισα δωμάτιο και το πλήρωσα με την κάρτα μου. Το πλήρωσα από την τσέπη μου» και καταθέσατε την απόδειξη της κάρτας. Μας εμπαίζετε;».

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Πολεμική αεροπορία 0

Πριν πεινάσει μαγειρεύει η Ελλάδα! Τα γνωστά μηχανικά προβλήματα του F-35 αναγκάζουν την ΠΑ να ζητά επιτακτικά την απόκτηση του Block 4

Ως χώρα θα περιμένουμε όσο απαιτηθεί για να παραλάβουμε την εκδοχή Block 4 του Αμερικανού αεροσκάφους 5η γενιάς στην...
ρωσική τράπεζα και Πούτιν
Ρωσία 0

Έξω Φρενών οι Ρώσοι! Τούρκοι, Κινέζοι και Άραβες καθυστερούν ή ακυρώνουν τελείως τις πληρωμές ρωσικού πετρελαίου φοβούμενοι τις κυρώσεις των ΗΠΑ

«Η αμερικανική και ευρωπαϊκή πίεση δημιούργησε προβλήματα στις πληρωμένες μας» είπε ο εκπρόσωπος του Κρεμλίνο,...