Κοινωνία

Θρήνος στη Λάρισα: 15χρονος κεραυνοβολήθηκε από ρεύμα στις γραμμές του ΟΣΕ (εικόνες)

Σε κατάσταση σοκ οι γονείς, οι συγγενείς και οι συμμαθητές του 15χρονου. Ο Κωνσταντίνος Μπαμπανιάρης πλήρωσε με τη ζωή του, μια μεγάλη ατυχία...

Οικογένεια, συγγενείς, φίλοι και συμμαθητές θα πούνε το απόγευμα το τελευταίο αντίο στον 15χρονο Κωνσταντίνο Μπαμπανιάρη, που έχασε τη μάχη για τη ζωή τα ξημερώματα του Σαββάτου (21/10) στο νοσοκομείο «Παναγιώτης και Αγλαΐα Κυριακού» της Αθήνας. Ο άτυχος μαθητής το βράδυ του Σαββάτου 14/10 κεραυνοβολήθηκε από ηλεκτρικό ρεύμα στις γραμμές του τρένου κοντά στο εμπορευματικό σταθμό στο Μεζούρλο, ενώ έφερε εγκαύματα β΄ και γ’ βαθμού σε ποσοστό άνω του 90% του σώματός του.

Ο Κωνσταντίνος Μπαμπανιάρης αφήνει πίσω τους γονείς του Βασίλειο και Αφεντία Μπαμπανιάρη, την αδελφή και τους παππούδες του. Η νεκρώσιμος ακολουθία θα τελεστεί στις 16.30 στον Ιερό Ναό Αγίου Αντωνίου, στην Όσσα Λάρισας. Παράκληση της οικογένειας, αντί στεφάνων, τα χρήματα να δοθούν στο «Χαμόγελο του Παιδιού».

Ο άτυχος ανήλικος χτυπήθηκε από ρεύμα όταν έπεσε στις γραμμές του ΟΣΕ, ενώ έκανε γκράφιτι ή παρκούρ όπως λένε οι πληροφορίες. Λίγη ώρα αργότερα μεταφέρθηκε σε κρίσιμη κατάσταση στο νοσοκομείο «Αγλαΐα Κυριακού», καθώς είχε υποστεί εγκαύματα. Σύμφωνα με πληροφορίες, αφού χτυπήθηκε από το ρεύμα, τα ρούχα του άρπαξαν φωτιά. Υπάλληλος του ΟΣΕ άκουσε τον θόρυβο και κατευθύνθηκε προς το σημείο, ενώ με έναν πυροσβεστήρα έσβησε τη φωτιά. Ωστόσο, ο άτυχος νέος έχασε τη μάχη και κατέληξε, στο νοσοκομείο «Αγλαΐα Κυριακού», όπου και νοσηλευόταν.

Ο 15χρονος Κωνσταντίνος Μπαμπανιάρης που σκοτώθηκε

larissanet.gr

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ