Πολιτική

Θεόδωρος Πάγκαλος: Στις επόμενες εκλογές θα ψηφίσω Μητσοτάκη

Την πρόθεσή του να ψηφίσει το κόμμα της Νέας Δημοκρατίας στις επόμενες εκλογές εξέφρασε ο πρώην υπουργός του ΠΑΣΟΚ, Θεόδωρος Πάγκαλος.

Μιλώντας στο ραδιοφωνικό σταθμό «Παραπολιτικά 90,1 FM», ανέφερε: «Στις τελευταίες εκλογές ψήφισα Νέα Δημοκρατία και θα το ξανακάνω. Θα ψηφίσω Μητσοτάκη».

Ο Θεόδωρος Πάγκαλος χαρακτήρισε πλεονέκτημα του προέδρου της Νέας Δημοκρατίας  ότι είχε το θάρρος να μην ψηφίσει υπέρ του νυν Προέδρου της Δημοκρατίας, Προκόπη Παυλόπουλου, ο οποίος -τόνισε- διπλασίασε τους δημοσίους υπαλλήλους και τις προσλήψεις τους μέσω ρουσφετιών.

Μεταξύ άλλων, ο πρώην υπουργός -που σήμερα αρθογραφεί και στα «Νέα Σαββατοκύριακο»- σημείωσε ότι το Σύνταγμα δεν λέει ότι ο δημόσιος υπάλληλος δεν απολύεται ποτέ.

«Λέει ότι δεν απολύεται εκτός εάν καταργηθεί ο φορέας που υπηρετεί. Αν καταργηθεί ο φορέας, παύουν οι εργαζόμενοι να είναι δημόσιοι υπάλληλοι. Δεν αμφισβητώ τη μονιμότητα των δημοσίων υπαλλήλων, αλλά λέω ό,τι λέει το Σύνταγμα», ανέφερε χαρακτηριστικά.

«Εφεδρία του ΣΥΡΙΖΑ ο Καραμανλής»

Επίσης, υποστήριξε ότι ο Αντώνης Σαμαράς και η ΝΔ δεν έπρεπε να συμμετάσχουν στο δημοψήφισμα που προκήρυξε ο Αλέξης Τσίπρας τον Ιούλιο του 2015, καθώς το ποσοστό συμμετοχής θα ήταν τέτοιο που δεν θα νομιμοποιούσε το δημοψήφισμα.

Από τα βέλη του δεν ξέφυγε και ο Κώστας Καραμανλής επί πρωθυπουργίας του οποίου -όπως ανέφερε- «κάλπασαν προς τα μπρος οι αριθμοί του δημόσιου χρέους».   «Τότε ξέφυγε το πράγμα. Υπάρχει όμως ένα καθεστώς προστασίας. Είναι η εφεδρία του ΣΥΡΙΖΑ, ο Καραμανλής», είπε.

Για την αλλαγή φύλου

Ο κ. Πάγκαλος δεν παρέλειψε να σχολιάσει το ζήτημα της αλλαγής φύλου από τα 15.  «Δεν καταλαβαίνω γιατί οι άνθρωποι αυτοί δημιούργησαν αυτό το ζήτημα. Πάντα ήμουν υπέρ της άποψης ότι πρέπει να υπάρχει ένα είδος νομικής σχέσης ή πολιτικού γάμου μεταξύ των ομοφυλοφίλων. Όπως το σύμφωνο συμβίωσης. Όταν τέθηκε το θέμα αυτό, μίλησα με μια αντιπροσωπεία η οποία με εξύβρισε γιατί δεν υιοθέτησα την άποψη οι άνθρωποι αυτοί να υιοθετούν και παιδιά. Τα αδύναμα άτομα, όπως τα παιδιά, δεν μπορείς να τα αφήνεις στις διαθέσεις κάποιων. Ξέρω ότι τα παιδιά, από τη δική μου εμπειρία όταν έφτασαν σε μια ηλικία, διαχώρισαν τα φύλα. Κάποια πράγματα τα έκανε ο μπαμπάς και κάποια η μαμά. Εγώ π.χ. μ' αρέσει να πλένω τα πιάτα και να μαγειρεύω. Κάθε φορά έπρεπε να εξηγήσω γιατί το κάνω εγώ κι όχι η μαμά» και συμπλήρωσε ότι δεν καταλαβαίνει για ποιο λόγο από 15 ετών πρέπει να προσδιορίσει το φύλο του ένα παιδί.

«Ξέρω πολλά παιδιά που στην ηλικία αυτή δεν έχουν καμία σεξουαλικότητα. Διαπιστώνω από τα δικά μου παιδιά ότι δεν τα απασχολεί ως πρωτεύον ζήτημα το σεξουαλικό. Ποια εμπειρία έχει ένας 15χρονος πάνω σ' αυτό για να μπορεί να επιλέξει;» πρόσθεσε.

Για την κεντροαριστερά

Μεταξύ άλλων, ο Θόδωρος Πάγκαλος αναφέρθηκε και στην κεντροαριστερά, τονίζοντας ότι ποτέ δεν κατάλαβε τι σημαίνει.

«Είναι η παράταξη που καταλαμβάνει κατά καιρούς την εξουσία και κάνει καταμερισμό κατά δικαιότερο τρόπο. Εδώ φυσικά, δεν υπάρχει πλεόνασμα. Τι θα διένειμε η κ. Γεννηματά αν ο λαός της έδινε την πλειοψηφία;», είπε.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Πολεμική αεροπορία 0

Πριν πεινάσει μαγειρεύει η Ελλάδα! Τα γνωστά μηχανικά προβλήματα του F-35 αναγκάζουν την ΠΑ να ζητά επιτακτικά την απόκτηση του Block 4

Ως χώρα θα περιμένουμε όσο απαιτηθεί για να παραλάβουμε την εκδοχή Block 4 του Αμερικανού αεροσκάφους 5η γενιάς στην...
ρωσική τράπεζα και Πούτιν
Ρωσία 0

Έξω Φρενών οι Ρώσοι! Τούρκοι, Κινέζοι και Άραβες καθυστερούν ή ακυρώνουν τελείως τις πληρωμές ρωσικού πετρελαίου φοβούμενοι τις κυρώσεις των ΗΠΑ

«Η αμερικανική και ευρωπαϊκή πίεση δημιούργησε προβλήματα στις πληρωμένες μας» είπε ο εκπρόσωπος του Κρεμλίνο,...