Πολεμικό Ναυτικό

Η μπάντα του Πολεμικού Ναυτικού τους... τρέλανε όλους παίζοντας Despacito (βίντεο)


Την παράσταση έκλεψε κυριολεκτικά η μπάντα του Πολεμικού Ναυτικού στα "Βότσεια 2017". Η μπάντα βρέθηκε στην Αριστοτέλους όπου έπαιξε τα πάντα μέχρι και το Despacito.

Οι Θεσσαλονικείς άκουσαν την μπάντα να παίζει από Σαββόπουλο μέχρι και Queen.

Μετά ήρθε η στιγμή της εκτέλεσης του μεγάλου καλοκαιρινού χιτ «Despacito» με τον διευθυντή της να ζητά τη συμμετοχή του κοινού.

Η ιστορία του ναύαρχου Βότση
Τη νύχτα της 18ης Οκτωβρίου 1912, ο Υποπλοίαρχος Νικόλαος Βότσης Κυβερνήτης του «Τορπιλοβόλου 11», εισήλθε στον Θερμαϊκό κόλπο και βύθισε με τορπίλη το Θωρηκτό «Φετχί Μπουλέντ» του Οθωμανικού στόλου. Το εγχείρημα αυτό χαρακτηρίστηκε ως υψηλής επικινδυνότητας, διότι τα στενά του λιμένα της Θεσσαλονίκης φυλάσσονταν από το φρούριο του Καραμπουρνού, το οποίο ήταν εξοπλισμένο με τηλεβόλα μεγάλου διαμετρήματος, τα νερά στο στόμιο του κόλπου ήταν αβαθή και ναρκοθετημένα, ενώ επιπροσθέτως ένας ισχυρός προβολέας σάρωνε την περιοχή, ελέγχοντας την πρόσβαση.

Η τολμηρή αυτή επίθεση, εντός του σημαντικότερου λιμένα της πρωτεύουσας της Μακεδονίας, που θεωρείτο απολύτως ασφαλής, κατάφερε μεγάλο πλήγμα στο ηθικό του Οθωμανικού στόλου, εξυψώνοντας αντιστοίχως το φρόνημα των πληρωμάτων του Ελληνικού στόλου, αλλά και του Ελληνικού λαού γενικότερα.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ελληνοτουρκικά 0

Για "κρίση θαλάσσιου πάρκου στο Αιγαίο" μιλούν τα τουρκικά ΜΜΕ - Δένδιας: "Σιγά μην ζητήσουμε την άδεια της Τουρκίας για να ψαρέουμε στις Κυκλάδες" (Βίντεο)

Δύο νέα εθνικά θαλάσσια πάρκα σε Αιγαίο και Ιόνιο και τέλος στο ψάρεμα με μηχανότρατες εξήγγελε ο Κυριάκος Μητσοτάκης