Εκκλησία

Η Εκκλησία καλεί τους Κρητικούς να υψώσουν την ελληνική σημαία στα σπίτια τους

Σε άρση της ελληνικής σημαίας σε κάθε σπίτι της Κρήτης καλεί η Σύνοδος της Εκκλησίας του νησιού ενόψει της εθνικής επετείου της 28ης Οκτωβρίου 1940 και σε ένδειξη τιμής προς τους πεσόντες στο μέτωπο.

«Αυτοί οι οποίοι θυσιάστηκαν στα βουνά της Αλβανίας βρέθηκαν σε πολύ μεγαλύτερες δυσκολίες από τη σημερινή κρίση, που υπάρχει στην Πατρίδα μας και όμως δεν έπαυσαν να αγωνίζονται για τα ιερά και τα όσια του Γένους, της Πατρίδας και της Φυλής μας, αντιστεκόμενοι σθεναρά, σε κάθε απειλή και πρόκληση» αναφέρεται στη σχετική ανακοίνωση.

Για αυτό το λόγο, η Σύνοδος της Εκκλησίας της Κρήτης καλεί όλους τους Κρήτες να υψώσουν την ελληνική σημαία «σε κάθε σπίτι, σε κάθε πλατεία της Μεγαλονήσου ως πράξης τιμής και μνήμης για τους Κρήτης Πατέρες μας που έπεσαν στο Αλβανικό Μέτωπο, προσήλωσης στις αρχές του Έθνους μας και αντίστασης έναντι της καταπάτησης των οραμάτων του Ελληνισμού» προστίθεται μεταξύ άλλων.

Ακολουθεί ολόκληρη η ανακοίνωση:

infognomonpolitics.blogspot.gr

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

C-130 Hercules
Ένοπλες Συρράξεις 0

«Μάτωσε» η Λεγεώνα των Ξένων-Δεκάδες νεκροί και τραυματισμένοι μισθοφόροι εκκενώνονται στη Πολωνία μετά από ρωσικό πλήγμα στον Δνείπερο

Οι Ρώσοι χτύπησαν ξενοδοχείο στον Δνείπερο που φιλοξενούσε δυτικούς μισθοφόρους και στρατιωτικούς εκπαιδευτές