Κόσμος

Η γκάφα Μακρόν που κάνει τον γύρο του κόσμου: Ρώτησε 7χρονο αγόρι χωρίς ρούχα τι καριέρα θα ακολουθήσει (βίντεο)

Όταν εξελέγη στην προεδρία της Γαλλίας, σχεδόν όλοι μίλησαν για ένα νέο ρεύμα στην Ευρώπη, για μία νέα εποχή. Πολύ γρήγορα όμως, διαψεύστηκαν. Λίγους μήνες μετά, οι μεταρυθμίσεις που επιχειρεί στη Γαλλία κινούνται προς την αντίθετη κατεύθυνση από εκείνη που ευελπιστούσε η εργατική τάξη, ενώ η γενικότερη συμπεριφορά του χαρακτηρίζεται προκλητικά στημένη και επικοινωνιακή. Ο Εμανουέλ Μακρόν πραγματοποιεί περιοδεία στη Γαλλική Γουιάνα, όπου δεν κατάφερε να αποφύγει την «γκάφα», όπως τη χαρακτήρισαν πολλά μεγάλα παγκόσμια δίκτυα.

Ο Μακρόν, μιλώντας με ένα 7χρονο αγόρι, το οποίο δεν φορούσε ούτε καν ρούχα, το ρώτησε για τα... πλάνα που έχει στο μυαλό του, αναφορικά με την καριέρα που θα ακολουθήσει όταν μεγαλώσει!

Προφανώς ο Γάλλος πρόεδρος δεν έχει συναναστραφεί με 7χρονα παιδιά, πολύ δε περισσότερο με 7χρονα από τη Γουιάνα και τις άλλες γαλλικές κτήσεις, στις οποίες βασικό μέλημα των κατοίκων τους είναι η εξασσφάλιση ενός πιάτου φαγητού, φαρμάκων και ενός υποτυπώδους επιπέδου διαβίωσης.

Η γκριμάτσα του 7χρονου αγοριού...

Όταν ο μικρός άκουσε την ερώτηση του Μακρόν, η γκριμάτσα στο πρόσωπό του ήταν κάτι παραπάνω από χαρακτηριστική. Ο Γάλλος πρόεδρος πήγε για... επικοινωνιακό μαλλί, αλλά βγήκε... κουρεμένος! Δείτε το στιγμιότυπο με την απίθανη ερώτηση του απίστευτου πρώην τραπεζίτη και νυν προέδρου...

Εδώ το βίντεο

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ