Κοινωνία

Επισκέπτης από το μέλλον ισχυρίζεται πως ταξίδεψε πίσω στο χρόνο πίνοντας αλκοόλ

Από το μακρινό 2048 ισχυρίζεται πως έρχεται άνδρας που συνέλαβαν αστυνομικοί στην Αμερική

Η αστυνομία του κεντρικού Ουαϊόμινγκ αναφέρει πως συνέλαβε άνδρα υπό την επήρεια αλκοόλ, ο οποίος και ισχυριζόταν πως ήταν επισκέπτης από το μέλλον σε ειδική αποστολή. Όπως αναφέρουν οι αξιωματικοί της πόλης Κάσπερ των ΗΠΑ, ο άνδρας που έπεσε στα χέρια τους ντίρλα στο μεθύσι το βράδυ της Δευτέρας, ανέφερε πως στην πραγματικότητα έρχεται από το μακρινό 2048.

Όπως είπε, κατέφθασε στο παρελθόν με σκοπό να προειδοποιήσει τους κατοίκους της πόλης Κάσπερ (μόνο εκεί!!) αναφορικά με επικείμενη εξωγήινη εισβολή το 2018. Ζήτησε μάλιστα να μιλήσει με τον πρόεδρο της πόλης, για να τον συμβουλεύσει να εκκενωθεί η περιοχή.

Ο άνδρας ανέφερε μάλιστα πως κατάφερε να ταξιδέψει στο χρόνο ακριβώς επειδή οι εξωγήινοι γέμισαν το σώμα του με αλκοόλ. Όπως ανέφερε μάλιστα κανονικά θα έπρεπε να διακτινιστεί στο 2018 και όχι στη χρονιά που διανύουμε.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ένοπλες Συρράξεις 0

Τρόμος-Έτσι ξαφνικά εμφανίστηκαν χιλιάδες Ρώσοι των δυνάμεων “Βορράς” στο μέτωπο-Ενισχύουν με στρατό την Μολδαβία Ρουμανία και ΗΠΑ

Οι Αμερικανοί τρέχουν στην Μολδαβία για να σώσουν την Οδησσό;-Η Μόσχα είναι έτοιμη για μια μεγάλων διαστάσεων χερσαία...