Κοινωνία

Εξελίξεις στην υπόθεση δολοφονίας Ζαφειρόπουλου: Στη ΓΑΔΑ για κατάθεση τρεις Αλβανοί κρατούμενοι

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στην υπόθεση δολοφονίας του δικηγόρου Μιχάλη Ζαφειρόπουλου. Πληροφορίες από αστυνομικές πηγές αναφέρουν ότι οδηγήθηκαν σήμερα στην ΓΑΔΑ για κατάθεση τρεις Αλβανοί, κρατούμενοι στις φυλακές Κορυδαλλού.

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι η ΕΛ.ΑΣ. εξετάζει το ενδεχόμενο οι τρεις αυτοί άντρες να είναι οι «μεσάζοντες» ανάμεσα στους ηθικούς αυτουργούς και στους δολοφόνους, να είναι δηλαδή οι άνθρωποι που έφεραν σε επαφή τους ανθρώπους που έδωσαν την εντολή με τους εκτελεστές.

Σύμφωνα με πληροφορίες οι τρεις αυτοί κρατούμενοι εμπλέκονται στο αιματοκύλισμα στο Μικρολίμανο τον Νοέμβριο του 2014. Στο αιματηρό επεισόδιο είχαν τραυματιστεί 14 νεαροί από πυρά μέσα σε μπαρ.

Υπενθυμίζεται ότι το Σάββατο προσήχθησαν για την υπόθεση και άλλοι δύο Αλβανοί και ένας Έλληνας. Σύμφωνα με πληροφορίες από τη ΓΑΔΑ έχουν περάσει για να καταθέσουν το τελευταίο διάστημα τουλάχιστον 50 άτομα, οι περισσότεροι από τους οποίους Αλβανικής καταγωγής, σε μία προσπάθεια των Αρχών να κάνει κάποιους από τους υπόπτους να σπάσει και τελικά να ομολογήσει τη δολοφονία.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ