Κοινωνία

ΕΚΤΑΚΤΟ - Δολοφόνησαν τον Μιχάλη Ζαφειρόπουλο, γιο πρώην βουλευτή της ΝΔ και υποψήφιο πρόεδρο ΔΣΑ! (εικόνες, βίντεο)

Δολοφονήθηκε μέσα στο γραφείο του στα Εξάρχεια ο γνωστός δικηγόρος και πρώην ανεξάρτητος δεξιός υποψήφιος πρόεδρος του Δικηγορικού Συλλόγου Αθηνών στις εκλογές του 2011 Μιχάλης Ζαφειρόπουλος. Πρόκειται για τον γιο του πρώην βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας, Επαμεινώνδα Ζαφειρόπουλου, ο οποίος πέθανε το 2006. 

Ακόμα ο Μιχάλης Ζαφειρόπουλος ήταν αδερφός του πρώην δημάρχου Χαλανδρίου, Γρηγόρη Ζαφειρόπουλου.

Σε γραφείο στην οδό Ασκληπιού στα Εξάρχεια εισέβαλαν άγνωστοι το βράδυ της Πέμπτης και εκτέλεσαν εν ψυχρώ τον Μιχάλη Ζαφειρόπουλο.

Οι δράστες μετά την εκτέλεση τράπηκαν σε φυγή με τις αστυνομικές αρχές να τους αναζητούν. 

Προς το παρόν τα στοιχεία του άτυχου άνδρα δεν έχουν γίνει γνωστά, με τις πρώτες πληροφορίες να αναφέρουν ότι είναι δικηγόρος.

Μιχάλης Ζαφειρόπουλος: Άνοιξε την πόρτα στους δολοφόνους του!

Η ιστορία είναι σοκαριστική. Δύο άτομα χτύπησαν το κουδούνι του διαμερίσματος και ο Μιχάλης Ζαφειρόπουλος τους άνοιξε την πόρτα. Οι δύο δράστες τον πυροβόλησαν εν ψυχρώ και διέφυγαν από το σημείο!

Λίγο μετά το φονικό, οι πρώτες πληροφορίες για το θύμα ξεκίνησαν να έρχονται στην επιφάνεια. Κι ανέφεραν πως πρόκειται για τον Μιχάλη Ζαφειρόπουλο. Οι πληροφορίες τελικά επιβεβαιώθηκαν, με τις Αρχές να βρίσκονται σε συναγερμό!

Ο Μιχάλης Ζαφειρόπουλος βρέθηκε σε μια λίμνη αίματος μέσα στο γραφείο. Φέρεται να έχει δεχθεί πυροβολισμούς στην κοιλιά.

Γεννημένος το 1965 και παντρεμένος με δυο παιδιά ασχολείτο κυρίως με οικονομικά εγκλήματα, μεταξύ των οποίων το εξοπλιστικό και το σκάνδαλο Energa ενώ ήταν συνήγορος του επιχειρηματία Θωμά Λιακουνάκου ο οποίος κατηγορήθηκε ότι δωροδόκησε Σμπώκο και Τσοχατζόπουλο για να του αναθέσουν την προμήθεια τεσσάρων ιπτάμενων ραντάρ.

Ήταν ιδιαίτερα δραστήριος συνδικαλιστής και κατέβαινε τακτικά στις εκλογές του δικηγορικού συλλόγου.

Ο Μιχάλης Ζαφειρόπουλος σπούδασε στο Εθνικό Καπποδιαστριακό ΠΑνεπιστήμιο Αθηνών και ασκούσε δικηγορία από το 1991.

Στο σημείο βρέθηκαν άμεσα στελέχη της Δίωξης Εγκλημάτων κατά της ζωής της Ασφάλειας Αττικής, προκειμένου να εντοπίσουν τυχόν στοιχεία -αποτυπώματα, γενετικό υλικό-, μαρτυρίες και να ελέγξουν κάμερες ασφαλείας που υπάρχουν στην περιοχή.

https://youtu.be/J_Hvaif3w3c

 

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ