Κοινωνία

Δώρα Ζέμπερη: Νέα μαρτυρία - "Εγώ την βρήκα νεκρή" (βίντεο)


Σοκαριστική είναι η νέα μαρτυρία για την Δώρα Ζέμπερη και τις τελευταίες της στιγμές στο Β' Νεκροταφείο Αθηνών. Οι περιγραφές της γυναίκας, που δεν θέλει να αποκαλύψει τα στοιχεία της και υποστηρίζει ότι ήταν η πρώτη η οποία βρήκε την Δώρα Ζέμπερη νεκρή, προκαλούν ανατριχίλα.

«Στις τέσσερις και μισή την είδε την κοπελιά ο πάτερ Θεόδωρος που έμπαινε μέσα. Πέντε και τέταρτο την είδα εγώ πεθαμένη» αναφέρει η γυναίκα για την Δώρα Ζέμπερη στο Ε.

Η ίδια τονίζει ότι την συγκεκριμένη μέρα δεν υπήρχε πολύς κόσμος στο νεκροταφείο. «Είδαμε και τις γλάστρες και τα βάζα κάτω. Είχε γίνει πάλη εκεί. Αίμα είχε από τις γλάστρες μέχρι εκεί που έπεσε, σε όλον τον διάδρομο. Μετά ήλθε ο πρώτος αστυνομικός και σηκώσαμε την μπλουζίτσα της και είχε μαχαιριά από πίσω».

Δείτε στο βίντεο όλα όσα είπε

https://www.youtube.com/embed/og4riwfYcWA?feature=oembed

Η Δώρα Ζέμπερη βρέθηκε άγρια δολοφονημένη πριν από 10 μέρες στο Β’ νεκροταφείο Αθηνών. Οι έρευνες της αστυνομίας στρέφονται πως πάσα κατεύθυνση και ακόμη δεν έχει αποκλειστεί το ενδεχόμενο ακόμη και της ληστείας.

Σύμφωνα με τα μέχρι στιγμής στοιχεία που έχουν στα χέρια τους οι αρχές, οι αστυνομικοί εικάζουν ότι ο δράστης έχει ύψος 1,70 – 1,75, είναι αδύνατος και έχει περιορισμένη μυϊκή δύναμη.

Έως αυτή την ώρα, οι αστυνομικοί ακολουθούν με βάση τις μαρτυρίες τα βήματα του δράστη. Από την στιγμή που εγκατέλειψε τον τόπο του εγκλήματος παίρνοντας μαζί του το κινητό και την τσάντα της Δώρας Ζέμπερη. 

Πήδηξε την μάντρα του νεκροταφείου και εξαφανίστηκε; Έφυγε από κάποια πλαϊνή πόρτα; Οι αστυνομικοί έχουν σχεδιάσει την διαδρομή που μπορεί να ακολούθησε και έχουν στα χέρια τους υλικό από τουλάχιστον τρεις κάμερες το οποίο εξετάζουν καρέ – καρέ ψάχνοντας τον δολοφόνο.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ρωσική τράπεζα και Πούτιν
Ρωσία 0

Έξω Φρενών οι Ρώσοι! Τούρκοι, Κινέζοι και Άραβες καθυστερούν ή ακυρώνουν τελείως τις πληρωμές ρωσικού πετρελαίου φοβούμενοι τις κυρώσεις των ΗΠΑ

«Η αμερικανική και ευρωπαϊκή πίεση δημιούργησε προβλήματα στις πληρωμένες μας» είπε ο εκπρόσωπος του Κρεμλίνο,...