Κοινωνία

Δώρα Ζέμπερη: Αυτό είναι το άλλοθι του πατέρα της!


Νέα στοιχεία που αποδεικνύουν ότι η Δώρα Ζέμπερη δεν δολοφονήθηκε από τον ίδιο της τον πατέρα, κατέθεσε ο δικηγόρος του Κώστα Ζέμπερη, Απόστολος Λύτρας.

Ο κ. Λύτρας βρέθηκε το βράδυ της Δευτέρας (23.10.2017) στη ΓΑΔΑ, κατέθεσε αυτά τα στοιχεία και δήλωσε παράσταση πολιτικής αγωγής, σύμφωνα με το newsit.gr.

Σύμφωνα με όσα δήλωσε στους δημοσιογράφους, ο πατέρας της 32χρονης εφοριακού βρέθηκε με το ταξί του έξω από το Β’ Νεκροταφείο Αθηνών, αλλά πολλές ώρες μετά την άγρια δολοφονία της κόρης του.

«Κλειδί» το μηχάνημα τηλεματικής

Όπως ανάφερε ο κ. Λύτρας, στο ταξί υπήρχε μηχάνημα τηλεματικής που έχει καταγράψει αναλυτικά πού βρισκόταν το όχημα το απόγευμα της περασμένης Τετάρτης (18.10.2017). Στις 17.15 ο πατέρας της Δώρας Ζέμπερη ήταν στην περιοχή του Ζωγράφου. Έξω από το Β’ Νεκροταφείο Αθηνών βρέθηκε στις 20.56.

Ακούστε όσα είπε ο δικηγόρος του Κώστα Ζέμπερη

Έτσι έγινε η άγρια δολοφονία

Έπειτα και από την ολοκλήρωση τις νεκροτομής, συνδυαστικά οι αστυνομικοί της Ασφάλειας κατάφεραν να χαρτογραφήσουν βήμα προς βήμα την άγρια δολοφονία. Συγκεκριμένα, η Δώρα Ζέμπερη βρισκόταν στο μνήμα του στενού της φίλου, ο οποίος είχε χάσει την ζωή του σε εργατικό δυστύχημα, όταν δέχθηκε την πρώτη μαχαιριά στην πλάτη.

Η Δώρα Ζέμπερη προσπάθησε να αντιδράσει. Ακολούθησε μια μικρή καταδίωξη ανάμεσα στα μνήματα. Μέχρι που ο δολοφόνος κατάφερε να την ακινητοποιήσει και να αρχίσει να την μαχαιρώνει…

Σοκάρουν τα ευρήματα του ιατροδικαστή

Σύμφωνα με τα ευρήματα του ιατροδικαστή Σωτήρη Μπουζιάνου, που πραγματοποίησε την νεκροτομή, ο δράστης είχε πάθος και συνάμα μίσος για τη Δώρα Ζέμπερη.
Όπως διαπίστωσε, η 32χρονη εφοριακός φέρει τουλάχιστον 14 μαχαιριές στην πλάτη, το θώρακα, την κοιλιακή χώρα, το πρόσωπο και το χέρι.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ