Κοινωνία

Δώρα Ζέμπερη: Αυτή είναι η πιθανή διαδρομή του δολοφόνου της (βίντεο)


Δύο εικοσιτετράωρα έχουν περάσει από την ημέρα που η Δώρα Ζέμπερη δολοφονήθηκε με 14 μαχαιριές στο Β’ Νεκροταφείο Αθηνών, το απόγευμα της Τετάρτης (18.10.2017).

Το θρίλερ συνεχίζεται, με τους έμπειρους αστυνομικούς της Ασφάλειας να εξετάζουν όλα τα ενδεχόμενα και σενάρια.

Έγκλημα από… γυναικείο χέρι;

Ωστόσο, στο σενάριο που στέκονται περισσότερο οι αστυνομικοί είναι αυτό της δολοφονίας με κίνητρο προσωπικές διαφορές με τη Δώρα Ζέμπερη. Διαφορές που έχουν προκαλέσει πάθος και συνεπακόλουθα το μίσος.
Μάλιστα, σύμφωνα με το newsit.gr δεν αποκλείουν το ενδεχόμενο, δράστης της άγριας δολοφονίας να είναι ακόμα και γυναίκα. Φαίνεται πως οι αστυνομικοί έχουν στα χέρια τους κάποιες ενδείξεις που τους οδηγούν να εξετάσουν με σοβαρότητα αυτό το ενδεχόμενο.

Η πιθανή διαδρομή του δολοφόνου της

Το Epsilon, παρουσίασε την πιθανή διαδρομή του δολοφόνου και πώς μπορεί να διέφυγε, μετά το άγριο έγκλημα.

Σοκάρουν τα ευρήματα του ιατροδικαστή

Σύμφωνα με τα ευρήματα του ιατροδικαστή Σωτήρη Μπουζιάνου, που πραγματοποίησε την νεκροτομή, όλα οδηγούν σε ένα και βασικό συμπέρασμα. Ο δράστης είχε πάθος και συνάμα μίσος για το θύμα του. Μάλιστα, ίσως να μην διάλεξε τυχαία τον χώρο που θα πραγματοποιούσε την ειδεχθή δολοφονία.
Όπως διαπίστωσε λοιπόν ο ιατροδικαστής, η άτυχη Δώρα Ζέμπερη φέρει τουλάχιστον 14 μαχαιριές στην πλάτη, το θώρακα, την κοιλιακή χώρα, το πρόσωπο και το χέρι.

Έτσι έγινε η άγρια δροφονία

Έπειτα και από την ολοκλήρωση τις νεκροτομής, συνδυαστικά οι αστυνομικοί της Ασφάλειας κατάφεραν να χαρτογραφήσουν βήμα προς βήμα την άγρια δολοφονία. Συγκεκριμένα, σύμφωνα με τις πληροφορίες, η άτυχη 32χρονη βρισκόταν στο μνήμα του στενού της φίλου, ο οποίος είχε χάσει την ζωή του σε εργατικό δυστύχημα, όταν δέχθηκε την πρώτη μαχαιριά στην πλάτη.

Η Δώρα Ζέμπερη προσπάθησε να αντιδράσει. Ακολούθησε μια μικρή καταδίωξη ανάμεσα στα μνήματα. Μέχρι που ο δολοφόνος κατάφερε να την ακινητοποιήσει και να αρχίσει να την μαχαιρώνει στο θώρακα, το πρόσωπο και την κοιλιακή χώρα.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ελληνοτουρκικά 0

Για "κρίση θαλάσσιου πάρκου στο Αιγαίο" μιλούν τα τουρκικά ΜΜΕ - Δένδιας: "Σιγά μην ζητήσουμε την άδεια της Τουρκίας για να ψαρέουμε στις Κυκλάδες" (Βίντεο)

Δύο νέα εθνικά θαλάσσια πάρκα σε Αιγαίο και Ιόνιο και τέλος στο ψάρεμα με μηχανότρατες εξήγγελε ο Κυριάκος Μητσοτάκης