Τεχνολογία

Δείτε τι παθαίνει ένα αυτοκίνητο αν πέσει σε 100 διαδοχικά σαμαράκια! [videos]

Και μετά δείτε τι γίνεται αν περάσει με ταχύτητα πάνω από τη λωρίδα καρφιών που στρώνει η αστυνομία.

Ένα καλό πρόγραμμα προσομοίωσης οδήγησης μπορεί να γίνει το απόλυτο παιχνίδι.

Και –κακά τα ψέματα– το πιο διασκεδαστικό πράγμα για πολλούς είναι να μπορούν να καταστρέφουναυτοκίνητα σε εικονικό περιβάλλον χωρίς κανένα κίνδυνο.

Το BeamNG.drive είναι ένα πολύ λεπτομερές πρόγραμμα προσομοίωσης, που έχει εμπνεύσει μια πολυάριθμη κοινότητα χρηστών του διαδικτύου οι οποίοι ποστάρουν video με τα καταστροφικά τους κατορθώματα.

Το Digg συγκέντρωσε τα πιο «απολαυστικά» από αυτά, όπως το παρακάτω όπου διάφορα αυτοκίνητα πέφτουν με πολλά χιλιόμετρα πάνω σε 100 διαδοχικά σαμαράκια ελέγχου της ταχύτητας, από αυτά που βάζουν σε «ευαίσθητα» σημεία των δρόμων ώστε να αναγκαστείς να κόψεις.

Είναι φοβερό να βλέπεις τι παθαίνει σε αυτή την εικονική περίπτωση, όχι ένα αυτοκίνητο, αλλά μια ολόκληρη σειρά από αυτοκίνητα διαφόρων ειδών. Θα θέλαμε να δούμε όμως κι ένα monster truck να περνάει από εκεί.

https://youtu.be/h93Yn1ZoRjw

Κι αν δεν χορτάσετε με το πρώτο video, δείτε κι ένα δεύτερο όπου τα αυτοκίνητα περνούν με ταχύτητα πάνω από τα «καρφιά» που στρώνει στο δρόμο η αστυνομία για να σκάνε τα λάστιχα των κακοποιών που καταδιώκει.

https://youtu.be/hrakiLx_dzg

Αν ακόμα κι αυτό δεν κορέσει την καταστροφική σας δίψα, τότε μπείτε στο Destruction Nation  για να βρείτε video όπου κυριολεκτικά δεν μένει τίποτε όρθιο…

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ρωσική τράπεζα και Πούτιν
Ρωσία 0

Έξω Φρενών οι Ρώσοι! Τούρκοι, Κινέζοι και Άραβες καθυστερούν ή ακυρώνουν τελείως τις πληρωμές ρωσικού πετρελαίου φοβούμενοι τις κυρώσεις των ΗΠΑ

«Η αμερικανική και ευρωπαϊκή πίεση δημιούργησε προβλήματα στις πληρωμένες μας» είπε ο εκπρόσωπος του Κρεμλίνο,...