Αρχείο

Δείτε πως κάνουν προπαγάνδα υπέρ του ν/σ αλλαγής φύλου! (εικόνες)

"Μεγάλη εντύπωση έχουν προκαλέσει οι φωτογραφίες ενός άνδρα στην Κίνα που φόρεσε τα ψηλά τακούνια της κοπέλας του για να ανακουφίσει τα κουρασμένα πόδια της. Οι φωτογραφίες έγιναν φυσικά viral με πολλούς να τον χαρακτηρίζουν «το αγόρι της χρονιάς»" αναφέρει το άρθρο και συνεχίζει:

"Πάνω από 10.000 άνθρωποι σχολίασαν τις φωτογραφίες που τραβήχτηκαν στην περιοχή Chongqing στη νοτιοδυτική Κίνα ενώ συγκέντρωσαν πάνω από 25.000 likes.

Τις φωτογραφίες τράβηξε μια γυναίκα με το επώνυμο Xie στον τέταρτο όροφο του νοσοκομείου Xinqiao όπου η κοπέλα περίμενε να δει έναν γιατρό.

Η Xie είπε πως η γυναίκα φαινόταν ταλαιπωρημένη και πως το ζευγάρι άλλαξε παπούτσια όταν εμφανίστηκαν. «Τα ψηλά τακούνια ήταν ροζ, οπότε ήταν πολύ προφανές όταν είδα τον άντρα να τα φορά» δήλωσε. «Η κοπέλα προσφέρθηκε να αλλάξουν και πάλι παπούτσια, αλλά εκείνος αρνήθηκε» είπε, προσθέτοντας: «Το θεώρησα πολύ γλυκό».

Η Xie τράβηξε τις φωτογραφίες και τις έδειξε στο φίλο της «για να τον εκπαιδεύσει».

Όπως φαίνεται, δεν ήταν το μοναδικό άτομο με αυτή την ιδέα, καθώς χιλιάδες άλλοι επαίνεσαν την πράξη του νεαρού"...

Καταλάβατε;

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ένοπλες Συρράξεις 0

Τρόμος-Έτσι ξαφνικά εμφανίστηκαν χιλιάδες Ρώσοι των δυνάμεων “Βορράς” στο μέτωπο-Ενισχύουν με στρατό την Μολδαβία Ρουμανία και ΗΠΑ

Οι Αμερικανοί τρέχουν στην Μολδαβία για να σώσουν την Οδησσό;-Η Μόσχα είναι έτοιμη για μια μεγάλων διαστάσεων χερσαία...