Πολιτική

Δένδιας: Αν δεν ψηφίσουν οι ΑΝΕΛ για την ταυτότητα φύλου η κυβέρνηση χάνει τη δεδηλωμένη

Ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της ΝΔ, Νίκος Δένδιας, μιλώντας απόψε στη Βουλή υποστήριξε ότι η καταψήφιση του άρθρου 3 του νομοσχεδίου θα ισοδυναμεί με απώλεια της δεδηλωμένης. Συγκεκριμένα ο Νίκος Δένδιας χαρακτήρισε «πρόχειρο» το νομοσχέδιο και πρόσθεσε: «Τέλος ο κοινοβουλευτικός λαθρεπιβατισμός, αν δεν ψηφίσουν το άρθρο 3 οι ΑΝΕΛ, σας λέμε ευθέως ότι κυβέρνηση στη χώρα δεν θα υπάρχει».

Παράλληλα ο Ν. Δένδιας κατηγόρησε τον Αλέξη Τσίπρα και για «λεκτικό ιεραποστολισμό»: «Δημιουργεί δίπολα, καλό - κακό, προνομιούχοι και μη, και ο ίδιος επιφυλάσσει για τον ΣΥΡΙΖΑ και τον εαυτό του το ρόλο του καλού πρίγκιπα δίπλα στους αδυνάμους» είπε με έμφαση.

Ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της ΝΔ ανέφερε ότι ο πρωθυπουργός «μίλησε για ζέβρες, προφανώς θύτες και θύματα, και λέει ότι η κυβέρνησή του είναι δίπλα στα θύματα, αυτός ο γενικός ιεραποστολισμός θα είχε ενδιαφέρον αν είχε και επιδόσεις και αποτέλεσμα». «Στην πράξη στην καθημερινή ζωή τα πράγματα είναι τελείως διαφορετικά» τόνισε ο βουλευτής της ΝΔ.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ