Πολιτική

Γεννηματά: "Δεν φοβάμαι κι ας δέχθηκα μπούλινγκ για την ταυτότητα φύλου"

Δέχτηκα μπούλινγκ από αριστερά και δεξιά για τη στάση μου στην αλλαγή ταυτότητας φύλου είπε η Φώφη Γεννηματά. Με προχειρότητα δεν ψηφίζουμε, η στάση μας ήταν η πιο υπεύθυνη θέση είπε και πρόσθεσε: "Ο πρωθυπουργός είπε μεγάλα λόγια, έδωσε ψεύτικες υποσχέσεις και μετά ακολούθησε το ναι σε όλα» επισήμανε η κυρία Γεννηματά, μιλώντας στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ. Παράλληλα εξέφρασε την ανησυχία της για την τρίτη αξιολόγηση.

Παίρνοντας θέση ως προς τις αντιδράσεις κυβερνητικών στελεχών για την υπόθεση της Ηριάννας τόνισε:

«Έχουμε δει παρεμβάσεις στη Δικαιοσύνη, ακόμη και οδηγίες, ο πρωθυπουργός ο ίδιος είχε προαναγγείλει απόφαση του ΣτΕ».

«Είναι η τακτική της κυβέρνησης γιατί δεν έχει αποτελέσματα, στήνει ένα καθεστώς» πρόσθεσε η πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ.
Δέχτηκα μπούλινγκ

Αρνήθηκε να απαντήσε ιστην εσωκομματκή κριτική που δέχτηκε σχετικά με την αλλαγή ταυτότητας φύλου στα 15, εμφανιζόμενη ενωτική και λέγοντας:

«Δεν θα κρίνω κανέναν συνυποψήφιο, με ενδιαφέρει η ενότητα του χώρου».

Μίλησε, όμως, για μπούλινγκ με στόχο την ίδια, μπούλινγκ και «από αριστερά και από δεξιά» και ανέφερε χαρακτηριστικά πρωτοσέλιδα εφημερίδων που στηρίζουν τόσο την κυβέρνηση όσο και την αξιωματική αντιπολίτευση.
Δε φοβάμαι κανέναν

«Δε φοβάμαι κανέναν, δε δίνω μία μάχη για να τη χάσω» απάντησε η πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ σε αλλεπάλληλες ερωτήσεις των δημοσιογράφων για το ποιόν εσωκομματικό αντίπαλο φοβάται περισσότερο αλλά και για το τι θα κάνει εάν χάσει τις εκλογές. Συγχρόνως τάχθηκε υπέρ του νέου και ενιαίου φορέα, αλλά ξεκαθάρισε πως στις ερχόμενες εκλογές ο ήλιος θα υπάρχει δίπλα στο νέο σήμα .

«Εγγυάμαι την ενότητα, το κάθε κόμμα θα αποφασίσει το μέλλον του, το ΠΑΣΟΚ πρωτοστατεί στην προσπάθεια ενοποίησης» συμπλήρωσε.

Τόνισε ότι ο πρωθυπουργός δεν έχει σχέση με την Κεντροαριστερά και εκτίμησε πως «Μετά την ενότητα θα ακολουθήσει το άλμα για την κεντροαριστερά».

«Οι συσχετισμοί θα αλλάξουν, σε κάθε περίπτωση η χώρα όμως η χώρα χρειάζεται συνεργασίες και μετά τις εκλογές θα πρέπει να δούμε τα κοινά μας σημεία» επισήμανε σχετικά με τα σενάρια της επόμενης μέρας. «Η χώρα έχει ανάγκη από εθνικό σχέδιο» κατέληξε.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Πολεμική αεροπορία 0

Πριν πεινάσει μαγειρεύει η Ελλάδα! Τα γνωστά μηχανικά προβλήματα του F-35 αναγκάζουν την ΠΑ να ζητά επιτακτικά την απόκτηση του Block 4

Ως χώρα θα περιμένουμε όσο απαιτηθεί για να παραλάβουμε την εκδοχή Block 4 του Αμερικανού αεροσκάφους 5η γενιάς στην...
ρωσική τράπεζα και Πούτιν
Ρωσία 0

Έξω Φρενών οι Ρώσοι! Τούρκοι, Κινέζοι και Άραβες καθυστερούν ή ακυρώνουν τελείως τις πληρωμές ρωσικού πετρελαίου φοβούμενοι τις κυρώσεις των ΗΠΑ

«Η αμερικανική και ευρωπαϊκή πίεση δημιούργησε προβλήματα στις πληρωμένες μας» είπε ο εκπρόσωπος του Κρεμλίνο,...