Κοινωνία

Βρήκε αυτό το μικρό γυαλί στο πάρκο - Οταν έμαθε τι ήταν στην πραγματικότητα, δεν μπορούσε να το πιστέψει! (βίντεο)


Μια κοπέλα από το Άρκανσας βρήκε το καλύτερο δώρο γενεθλίων όταν αποφάσισε να πάει μια βόλτα σε πάρκο. Η 25χρονη Victoria Brodksi έκανε ένα ταξίδι στο πάρκο Crater of Diamonds State Park στις 6 Μαΐου και έφυγε έχοντας ένα ζωγραφισμένο χαμόγελο.

Το πάρκο άνοιξε στο κοινό τη δεκαετία του 1970 και το έδαφός του είναι πλούσιο σε διαμάντια. Οι επισκέπτες του πάρκου ευελπιστούν να βρουν κάτι ξεχωριστό όταν το επισκέπτονται.

Η Victoria ενθουσιάστηκε με το πάρκο όταν έμαθε ότι άλλοι επισκέπτες έχουν βρει διαμάντια και ήθελε να δοκιμάσει τη τύχη της.

Κατά τη διάρκεια των πρώτων δέκα λεπτών στο πάρκο, η Victoria σήκωσε κάτι που πίστευε ότι ήταν ένα κομματάκι από γυαλί. Ήταν καφέ και γυαλιστερό. Χωρίς να γνωρίζει τι ήταν, το έβαλε στη τσάντα της και συνέχισε την αναζήτηση. Έπειτα από κάποιες ώρες, κατέληξαν στο κέντρο των επισκεπτών, όπου έμαθε την προέλευση της ανακάλυψής της.

Η Victoria κρατούσε ένα ανεπεξέργαστο διαμάντι 2,65 καρατίων και ήταν το δεύτερο μεγαλύτερο διαμάντι που έχει βρεθεί στο πάρκο για το 2017. Τώρα η Victoria σκοπεύει να πουλήσει το διαμάντι και να μοιραστεί τα έσοδα με την οικογένειά της.

Source: She Found a Piece of Glass at a State Park. Then, an Expert Tells Her It's Something Different. by TipHero on Rumble

Τον Μάρτιο, ο έφηβος Kalel Langford εντόπισε και αυτός ένα διαμάντι 7,44 καρατίων που αποδείχτηκε ότι είναι από τα μεγαλύτερα που έχουν βρεθεί στο πάρκο!

entypwsiako.com

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ