Βαλκάνια

Αυτόκλητος «τιμωρός» σε ορθόδοξες χώρες ο Ερντογάν - Μήνυμα από Σερβία

Αυτόκλητος «τιμωρός» που θα «δράσει» σε κυρίαρχες χώρες στα Βαλκάνια παρουσιάζει τον εαυτό του από την Σερβία ο Ερντογάν , αναφέροντας «κυνηγητό» των τουρκικών μυστικών υπηρεσιών στην περιοχή μας ενάντια στους Γκιουλενιστές.

Μια αφορά που έχει ιδιαίτερη σημασία για Ελλάδα και τελευταία για Κύπρο μετά το άσυλο που ζήτησε Τούρκος ανώτατος αξιωματικός ο οποίος έχει ήδη "κελαηδήσει".

https://youtu.be/NZRKzAzbX-c

https://youtu.be/ClbjggVGuzg?t=1

Αυτός ήταν και ο κύριος σκοπός της επισκέψεως του και στην Σερβία συν τις υπόλοιπες συμφωνίες.

Ήθελε να πεισθεί ότι οι Σέρβοι θα υποκύψουν στα κελεύσματα του για δράση εντός της χώρας , κυνηγώντας λέει …Γκιουλενιστές.   

Ο Πρόεδρος της Τουρκίας Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν δεσμεύτηκε να ξεριζώσει από την «ρίζα» την οργάνωση (FETO) από τα Βαλκάνια κατά τη διάρκεια μιας ομιλίας ενός μεγάλου πλήθους στην πόλη  Νόβι Παζάρ της Σερβίας.

«Θα ξεριζώσουμε το προδοτικό δίκτυο Feto από τα Βαλκάνια ακριβώς όπως κάναμε στη χώρα μας. Γνωρίζω την καταπολέμηση της οργάνωσης από τον  κ. Βούτσιτς », δήλωσε ο Ερντογάν.

Επαίνεσε μάλιστα τον Σέρβο ομόλογό του Πρόεδρο της Σερβίας  Αλεξάνταρ Βούτσιτς, ο οποίος στεκόταν δίπλα του , λέγοντας:

«Δεν είναι δυνατό για μας να ξεχάσουμε ότι ο Σέρβος πρόεδρος μας στήριξε  στις 15 Ιουλίου. Ο Βούτσιτς ήταν ένας από τους πρώτους ηγέτες που με υποστήριξαν τη νύχτα της 15ης Ιουλίου».

Ο Ερντογάν  δεσμεύθηκε επίσης να βοηθήσει την σερβική περιοχή του Σαντζάκ, η οποία έχει  το όνομά της από την πρώην Οθωμανική διοικητική περιφέρεια του Σαντζάκ του Νόβι Παζάρ.

«Θα υποστηρίξουμε δραστηριότητες που θα ενισχύσουν την οικονομική και κοινωνική ανάπτυξη του Sandžak»,  δήλωσε ο Ερντογάν.

Με λίγα λόγια θα ρίξει χρήμα σε μια περιοχή που "βράζει" από την παρουσία Τουρκογενών, λαθρεμπόριο, εμπόριο όπλων , ναρκωτικών και λευκής σαρκός.

Ο Πρόεδρος της Τουρκίας Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν , δήλωσε επίσης την συνδρομή της χώρας του στο  έργο για την κατασκευή ενός αυτοκινητόδρομου μεταξύ των πρωτευουσών της Βοσνίας και της Σερβίας .

«Υπάρχουν και εκείνοι που δεν θα εκτιμήσουν την επαναπροσέγγιση της Τουρκίας και της Σερβίας, αλλά η οικοδόμηση ενός σύγχρονου δρόμου μεταξύ Βελιγραδίου και  Σεράγεβο, θα ήταν ένα παράδειγμα επίλυσης προβλημάτων στα Βαλκάνια", δήλωσε ο ίδιος  .

Επίσης  εξέφρασε την πεποίθηση ότι το εμπόριο μεταξύ της Τουρκίας και της Σερβίας θα φτάσει το 1 δισεκατομμύριο  δολάρια μέχρι το τέλος του έτους με την συμφωνία ελεύθερου εμπορίου που υπεγράφη από τον υπουργό Οικονομίας της Τουρκίας N.Zeybekci και τον υπουργό  εμπορίου, Τουρισμού και Τηλεπικοινωνιών της Σερβίας R. ljajic.

«Χθες, υπογράψαμε συμφωνία για 5.000 τόνους εισαγωγής κρέατος. Θα σας δώσουμε επίσης τα καλύτερα νέα για τον αυτοκινητόδρομο Βελιγράδι-Σαράγεβο. Αυτή η διαδρομή θα αποτελέσει γέφυρα ειρήνης και αδελφοσύνης», πρόσθεσε.

Η Τουρκία αποδίδει μεγάλη σημασία στην ενίσχυση των σχέσεών της με τη Σερβία και υπάρχει η ελπίδα ότι η επίσκεψη αυτή θα αποτελέσει ένα βήμα για την περαιτέρω εδραίωση των διμερών σχέσεων με τρόπο που θα ωφελήσει ολόκληρη την περιοχή.

Πριν την άφιξη του Ερντογάν οι κεντρικοί δρόμοι και τα δημόσια κτήρια στο Νόβι Πάζαρ είχαν σημαιοστολιστεί με σημαίες της Σερβίας της Τουρκίας και της βοσνιακής-μουσουλμανικής μειονότητας. Στο κέντρο της πόλης είχαν αναρτηθεί μεγάλα πανό που καλωσορίζουν, στην τουρκική γλώσσα, τον πρόεδρο της Τουρκίας όπως επίσης και φωτογραφίες του.

Επικίνδυνες σχέσεις μεταξύ Σερβίας και Τουρκίας που ανοίγουν τον δρόμο σε έναν παρανοϊκό  δικτάτορα από την Τουρκία,  να βάλει σε δράση το σχέδιο «άλωσης» με «όχημα» τις μουσουλμανικές  μειονότητες στην περιοχή των Βαλκανίων.

Οι τουρκικές μυστικές υπηρεσίες δρουν ανεξέλεγκτα στην περιοχή μας εδώ  και πολλά χρόνια , αλλά τώρα έχουν ξεπεράσει κάθε όριο.

«Ξετυλίγεται» όμως σιγά-σιγά ο «μίτος του σχεδίου Ερντογάν» ο οποίος έχει μετατρέψει όλους του Ιμάμηδες σε Ευρώπη, Βαλκάνια και Ελλάδα σε κατασκόπους της ΜΙΤ.

Άλλωστε δεν κάνει  κάτι πρωτότυπο ο Σουλτάνος Ερντογάν αλλά ακολουθεί  την «πεπατημένη» των προγόνων του όταν αυτοί «πάτησαν πόδι» στην περιοχή μας με την παρουσία των Δερβίσηδων που κατασκόπευαν τους πάντες για λογαριασμό του σουλτάνου.

Παράδειγμα η παλαιότερη έκθεση των ρουμανικών μυστικών υπηρεσιών, κατέδειξε ότι ιμάμηδες που ανήκουν στην τουρκική Διεύθυνση  Θρησκευμάτων  (Diyanet) κατασκοπεύουν τους πάντες και τα πάντα και όχι μόνο τους συμπαθούντες του ισλαμιστή λόγιου Φετουλάχ Γκιουλέν .

Σύμφωνα με την έκθεση, μετά την  απόπειρα πραξικοπήματος στην Τουρκία, αποστάλθηκε ένα σημείωμα από τον σύμβουλο της Τουρκίας στις θρησκευτικές υποθέσεις στο Βουκουρέστι και τον Osman  Kilic.

Αυτό το έγγραφο περιλάμβανε κατάλογο με 11 σχολεία, παιδικούς σταθμούς και ένα πανεπιστήμιο που αποτελούν μέρος των μουσουλμανικών Εκπαιδευτικών Ιδρυμάτων, που δραστηριοποιούνται στη Ρουμανία από το 1994.

Η ουσία όμως και με αφορμή το γεγονός αυτό, οι ρουμανικές υπηρεσίες ασφαλείας ανακάλυψαν ένα ολόκληρο κατασκοπευτικό δίκτυο από ιμάμηδες και άλλα ιδρύματα που διεξάγουν έναν «άγνωστο πόλεμο», στο οποίο οι νέο-οθωμανοί παρακολουθούν όλο τον κόσμο και τον «ντουνιά» που λένε και οι ίδιοι στην γλώσσας τους.

Το  γερμανικό Der περιοδικό Spiegel την Παρασκευή αποκάλυψε στοιχεία για τις δραστηριότητες κατασκοπείας της Τουρκίας για τα άτομα που συνδέονται με το κίνημα Γκιουλέν σε όλο τον κόσμο.

https://youtu.be/8JrGey3tycg?t=14

Μπορούμε απλά να φανταστούμε τι ακριβώς κάνουν οι Ιμάμηδες σε δυτική Θράκη , Βοσνία, Σερβία, Βουλγαρία και άλλες βαλκανικές χώρες , στις οποίες «αλωνίζουν» στην κυριολεξία.

Εάν οι πολιτικοί και στρατιωτικοί ηγέτες της Ευρώπης , των Βαλκανίων και της χώρας μας δεν αλλάξουν νοοτροπία σε σχέση με τον ισλαμικό κίνδυνο σε όλες τις εκφάνσεις του , τα αποτελέσματα θα είναι τραγικά και ολέθρια για όλους.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ιρανοί πύραυλοι και Μοχάμαντ Μπιν Σαλμάν
Μέση Ανατολή 0

Κομβόι του ιρανικού στρατού σπεύδει άρον άρον στην Τεχεράνη (Βίντεο)-Αποκάλυψη: Οι Άραβες πρόδωσαν τους Ιρανούς βοηθώντας το Ισραήλ

Η Σαουδική Αραβία και τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα ενημερώθηκαν από τους Ιρανούς για την επίθεση δύο ημέρες πριν γίνει,...