Αθλητισμός

«Αρπαγή» νεαρού άσου «τρέλανε» τον Ολυμπιακό – Απάντηση Μαρινάκη

Τα τελευταία χρόνια ο Ολυμπιακός έχει δώσει ιδιαίτερη βάση στις ακαδημίες του, από τις οποίες βγήκαν αξιόλογα ταλέντα. Κορυφαίο παράδειγμα ο Παναγιώτης Ρέτσος, που πωλήθηκε στη Μπάγερ Λεβερκούζεν με ποσό-ρεκόρ, ενώ δεν πάνε πίσω οι Ανδρούτσος και Νικολάου, οι οποίοι είναι ενεργά μέλη της πρώτης ομάδας.

Πριν από λίγες ημέρες, μάλιστα, οι Ερυθρόλευκοι υπέγραψαν επαγγελματικά συμβόλαια με 21 παίκτες από την Κ-20 και την Κ-17.

Η συγκεκριμένη κίνηση φανερώνει μεν ότι ο Ολυμπιακός στηρίζει πολλά στις ακαδημίες του, ωστόσο η μαζική υπογραφή επαγγελματικών συμβολαίων έχει άλλη αιτία.

Αυτή δεν είναι άλλη από την υπόθεση του Αργύρη Καμπετσή, η οποία… πόνεσε ιδιαιτέρως τους Πειραιώτες. Ο νεαρός άσος, που είχε εντυπωσιάσει με τις εμφανίσεις του στην Κ-20, υπέγραψε τον περασμένο Μάιο στη γερμανική Ντόρτμουντ, δίχως ο Ολυμπιακός να βάλει χρήματα στα ταμεία του.

Η «αρπαγή» του Καμπετσή συντελέστηκε επειδή ο παίκτης δεν ήταν επαγγελματίας και δυνητικά οποιοσδήποτε συμπαίκτης του θα μπορούσε να ακολουθήσει αυτόν τον δρόμο.

Ωστόσο, μέχρι την υπόθεση Καμπετσή, αυτό δεν είχε συμβεί κι έτσι οι Ερυθρόλευκοι αργούσαν να κάνουν τους πιτσιρικάδες επαγγελματίες, σίγουροι ότι δεν θα χάσουν κάποιο ταλέντο. Πλέον, όμως, έμαθαν και αποφάσισαν να πάρουν τα μέτρα τους, υπογράφοντας επαγγελματικά συμβόλαια με τους μικρούς άσους προκειμένου να έχουν το κεφάλι τους ήσυχο.

ΠΗΓΗ

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ