Κοινωνία

Απίστευτο: Ήθελε να δολοφονήσει τον σύζυγό της και σκότωσε κατά λάθος 13 συγγενείς !

Απόπειρα να δολοφονήσει το σύζυγό της με δηλητηριασμένο γάλα έκανε μια γυναίκα, ωστόσο το σχέδιό της δεν πήγε όπως το υπολόγισε, με αποτέλεσμα να χάσουν τη ζωή τους 13 μέλη της οικογένειας.

Όπως μεταδίδει η Telegraph, ο σύζυγός της γυναίκας δεν ήπιε το ποτήρι με το δηλητηριασμένο γάλα που του προσέφερε, ενώ λίγο αργότερα η πεθερά της το πήρε για να φτιάξει λάσι, ένα δημοφιλές ποτό της νότιας Ασίας με γιαούρτι. Το περιστατικό σημειώθηκε στο Πακιστάν και είχε ως τραγική συνέπεια να πεθάνουν δέκα τρεις άνθρωποι, μεταξύ αυτών ο σύζυγος ενώ δέκα τέσσερις νοσηλεύονται, είπε χαρακτηριστικά ο Οουάις Άχμαντ, αξιωματούχος της τοπικής αστυνομίας στους δημοσιογράφους.

«Η αστυνομία συνέλαβε την Άσια Μπίμπι, όπως και έναν άνδρα και τη θεία του που θεωρούνται συνεργοί, κατηγορώντας τους για ανθρωποκτονία» συνέχισε ο ίδιος, προσθέτοντας ότι ο άνδρας φέρεται να είναι ο μυστικός εραστής της Μπίμπι και η θεία ο εγκέφαλος του σχεδίου δολοφονίας.

Σύμφωνα με τις Αρχές στην πόλη Muzaffargarh, η γυναίκα ήθελε να πάρει «εκδίκηση» για το γεγονός ότι παντρεύτηκε πριν από δύο μήνες παρά τη θέλησή της. Μάλιστα,  οι Αρχές ανέφεραν ότι το δηλητήριο της το παρείχε ο εραστής της.

Κατά την ανάκριση, η γυναίκα αρχικά υποστήριξε ότι το γάλα δηλητηριάστηκε από σαύρα που έπεσε μέσα, ωστόσο στη συνέχεια ομολόγησε το έγκλημά της.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ