Κοινωνία

Ανατριχιαστικά μηνύματα για τον ομαδικό βιασμό – Καυχιόταν που την παράτησε γυμνή στο πάρκο

Σοκάρουν τα μηνύματα του Tristan Carlyle-Watson που κατηγορείται για τη συμμετοχή του στον ομαδικό βιασμό 16χρονης.

Ο Tristan Carlyle-Watson, που καταδικάστηκε για συμμετοχή σε ομαδικό βιασμό, έλεγε ότι ήταν σαν ρίχνουν κομμάτι κρέας σε αγέλη λύκων.

Ο 27χρονος μάλιστα καυχιόταν για το γεγονός ότι παράτασε τη 16χρονη γυμνή σε πάρκο μετά τον ομαδικό βιασμό σε πάρτι πριν από δύο χρόνια.

Ο εισαγγελέας αναφέρθηκε στα μηνύματα του 27χρονου στο περιφερειακό δικαστήριο στο Σίδνεϊ. Σε αυτά που έστελνε στον οικοδεσπότη του αντρικού πάρτι στο St Clair όπου μια ομάδα αντρών βίασε τη 16χρονη.

Ήταν τον Αύγουστο που οι ένορκοι έκριναν ένοχο τον Carlyle-Watson για σεξουαλική επίθεση, όπως και τον 25χρονο Andrew Waters και τον 26χρονο Kurt Stevenson.

Ομαδικός βιασμός: «Σαν κομμάτι κρέας σε αγέλη λύκων»

Στο δικαστήριο έγινε γνωστό πως οι αρχές βρήκαν ένα 17λεπτο βίντεο από τον ομαδικό βιασμό που τραβήχτηκε με GoPro.

Η έφηβη, που έχει ήπια διανοητική αναπηρία και λεκτικές ικανότητες οκτάχρονου παιδιού, δεν θυμάται την επίθεση του 2015.

Ο δικηγόρος του Carlyle-Watson υποστήριξε ότι τα λόγια που ακούγονται από το θύμα στο βίντεο θα μπορούσαν να ερμηνευτούν ως λόγια συναίνεσης.

Κάτι που υποστηρίζει και ο πελάτης του. Ότι δηλαδή το θύμα συναίνεσε στις σεξουαλικές πράξεις. «Αν σκεφτόμουν σε οποιοδήποτε στάδιο ότι δεν συμφωνούσε δεν θα συνέβαινε».

Είναι πρόθυμος να κάνει προγράμματα στη φυλακή που έχουν να κάνουν με σεξουαλικά ζητήματα, με τον δικηγόρο του να επισημαίνει πως δεν γνώριζε ότι το θύμα ήταν ευάλωτο.

«Θα ήταν προφανές ότι ήταν νέα και μόνη της εκεί, δεν θα ήταν;» σχολίασε από την άλλη πλευρά ο δικαστής.

Πηγή: News.com.au

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ