Κοινωνία

Αλβανοί «έσπειραν» χωράφι στην Άρτα με… 55 κιλά χασίς

Ένα αγροτεμάχιο στην άκρη μιας αγροτικής οδού στην περιοχή της Καλαμιάς στην Άρτα ήταν η υπαίθρια «αποθήκη» για τις μεγάλες ποσότητες χασίς που εισήγαν από την πατρίδα τους για να τις διακινήσουν στην Ελλάδα δύο Αλβανοί ηλικίας 31 και 27 χρόνων.

Κατά την διάρκεια επιχείρησης των αστυνομικών της Δίωξης Ναρκωτικών, οι υπαίθριες «καβάντζες» εντοπίστηκαν και στο χωράφι κατασχέθηκαν συνολικά 53 συσκευασίες με ακατέργαστη κάνναβη βάρους 54 κιλών και 837 γραμμαρίων, που οι δράστες είχαν μεταφέρει λίγο νωρίτερα με δυο Ι.Χ. αυτοκίνητα.

Οι δύο αλλοδαποί συνελήφθησαν και διαπιστώθηκε ότι σε βάρος του 27χρονου εκκρεμούσε μέτρο απαγόρευσης εισόδου στη χώρα.

Στη συνέχεια, θα οδηγηθούν στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Άρτας κατηγορούμενοι για εισαγωγή στη χώρα, μεταφορά, αποθήκευση και διακίνηση ναρκωτικών, ενώ τα δύο αυτοκίνητα κατασχέθηκαν μαζί με δύο κινητά για τα οποία ζητήθηκε άρση απορρήτου επικοινωνιών, ώστε να εντοπιστούν τυχόν εγχώριοι συνεργάτες τους.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ένοπλες Συρράξεις 0

Σοκάρει τον Μακρόν Γάλλος Στρατηγός ενώ αποχαιρετούν Οχέτινο-Νοβομπαχμούτοβκα οι Ουκρανοί-Το ρωσικό πυροβολικό εξόντωσε πιθανόν και Γάλλους Λεγεωνάριους

Το σίγουρο είναι ότι οι Ρώσοι θα φουλάρουν κατά των Ουκρανών εφόσον οι ΗΠΑ είναι απασχολημένες σοβαρά με το Ισραήλ και...