Κοινωνία

Αγόρασε μια παλιά συρταριέρα για 100 ευρώ και δείτε τι ανακάλυψε όταν άνοιξε το τελευταίο συρτάρι (βίντεο)


Τα περισσότερα πράγματα που βρίσκει κανείς σε παζάρια second hand δεν είναι και τόσο συναρπαστικά. Συνήθως είναι πράγματα που κάποιος δεν χρειάζεται πια και προσπαθεί να ξεφορτωθεί. Μια στο τόσο όμως υπάρχει ανάμεσα τους κι ένας πραγματικός θησαυρός.

Αυτό ακριβώς συνέβη στον Emil Knodell.

O 67χρονος βρήκε μια όμορφη συρταριέρα στο Bellville του Τέξας. Είχε μάρμαρο από πάνω και όμορφο τελείωμα και όταν του είπαν ότι ήταν σχεδόν 125 χρονών, ο Emil κατάλαβε ότι τα 100 δολάρια άξιζαν.

Όταν πήγε να την φορτώσει μαζί με τον φίλο του στο φορτηγάκι του, άκουσαν έναν θόρυβο μέσα σε ένα από τα συρτάρια. Μπερδεύτηκαν, γιατί νόμιζαν ότι όλα τα συρτάρια ήταν άδεια, κι έτσι αποφάσισαν να το ψάξουν.

Αυτό που βρήκαν τους άφησε με το στόμα ανοιχτό.

Στο κάτω συρτάρι της συρταριέρας βρισκόταν ένα μυστικό τμήμα γεμάτο διαμάντια, χρυσαφικά, χρήματα και αναμνηστικά από τον εμφύλιο.

Είχαν βρει έναν θησαυρό αξίας!

Αυτό που κάνει την ιστορία ακόμα πιο απίθανη είναι ότι αντί να κρατήσει τον θησαυρό για τον εαυτό του, ο Emil επικοινώνησε με αυτόν που του είχε πουλήσει την συρταριέρα και του ζήτησε να του τον επιστρέψει!

Ο άντρας του είπε ότι αρχικά η συρταριέρα ανήκε στους παππούδες του και δεν είχε ιδέα ότι υπήρχε κρυφό συρτάρι.

Σίγουρα είναι χαρούμενος που βρήκε τα αντικείμενα των παππούδων τους και απίστευτα ευγνώμων στον Emil για την καλοσύνη του!
https://www.youtube.com/embed/RTknsqvUWx8

fanpage.gr

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ιρανική επίθεση στο Ισραήλ στις 14 Απριλίου 2024
Ένοπλες Συρράξεις 0

Οι Ιρανοί «τρύπησαν» το ισραηλινό σύστημα αεράμυνας Iron Dome σοκάροντας τον κόσμο (Βίντεο)-Γκουτέρες: «Ο πλανήτης δεν αντέχει άλλο πόλεμο»

Πώς κατάφεραν οι ιρανικοί πύραυλοι να διαπεράσουν το υπερσύγχρονο αντιαεροπορικό σύστημα Iron Dome που προστατεύει την...