Κοινωνία

Αγρια δολοφονία γυναίκας με 7 μαχαιριές στο Β' Νεκροταφείο Αθηνών: Ληστεία ή μανιακός δολοφόνος;

Ένα απίστευτο θρίλερ εκτυλίσσεται από χθες στο Β' Νεκροταφείο Αθηνών, στα Πατήσια, όπου βρέθηκε δολοφονημένη μια νέα γυναίκα, ενώ οι αρχές αναζητούν τον μυστηριώδη δράστη, χωρίς να αποκλείουν κανένα ενδεχόμενο.

Το θύμα, μια 32χρονη γυναίκα, δέχτηκε το απόγευμα της Τετάρτης, έξι με επτά μαχαιριές, μέσα στο Β' Νεκροταφείο. Σύμφωνα με την έρευνα της αστυνομίας, δέχτηκε τα μοιραία χτυπήματα πάνω από τάφο φιλικού της προσώπου, που είχε πάει να φροντίσει. Η άτυχη γυναίκα σύρθηκε στο έδαφος, ζητώντας βοήθεια, για περίπου 15 μέτρα, ωστόσο ο δράστης την ακολούθησε και την μαχαίρωσε εκ νέου, δίνοντάς της τη «χαριστική βολή».

Η αστυνομία προς το παρόν αφήνει όλα τα ενδεχόμενα ανοιχτά, με δύο όμως βασικά σενάρια να απασχολούν τους αξιωματικούς που αναζητούν την λύση του πρωτοφανούς εγκλήματος: Να πρόκειται για ληστεία μετά φόνου, ίσως από κάποιον τοξικομανή, ή να έχουμε να κάνουμε με έναν «μανιακό δολοφόνο», που μόλις ξεκίνησε το «έργο» του.

Το στοιχείο που οδηγεί προς τα εκεί την αστυνομία είναι το γεγονός πως η άτυχη 32χρονη εργαζόταν ως ελεγκτής σε μεγάλη ΔΟΥ της Αττικής. Είχε πάει στο νεκροταφείο, προκειμένου να ανάψει το καντήλι στο μνήμα φιλικού της προσώπου, που έφυγε από τη ζωή στις αρχές του 2017 - και αυτό ήταν κάτι που η 32χρονη έκανε συχνά.

Για τον λόγο αυτό, ερευνάται εάν η 32χρονη είχε πάνω της κάποια προσωπικά αντικείμενα, τα οποία ενδεχομένως πήρε μαζί του ο ληστής. Το μαχαίρι του εγκλήματος, πάντως, δεν έχει ακόμα βρεθεί.

Τα μοιραία τραύματα για την άτυχη γυναίκα ήταν στον θώρακα (στο αριστερό ημιθωράκιο, πιο συγκεκριμένα), ενώ έχει δεχτεί μαχαιριές και στο πρόσωπο. Το πόρισμα του ιατροδικαστή, που αναμένεται ίσως και σήμερα, αναμένεται να ρίξει ακόμα περισσότερο φως στην υπόθεση.

Το άγριο φονικό σημειώθηκε λίγο πριν από την ώρα που κλείνει το κοιμητήριο.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Πολεμική αεροπορία 0

Πριν πεινάσει μαγειρεύει η Ελλάδα! Τα γνωστά μηχανικά προβλήματα του F-35 αναγκάζουν την ΠΑ να ζητά επιτακτικά την απόκτηση του Block 4

Ως χώρα θα περιμένουμε όσο απαιτηθεί για να παραλάβουμε την εκδοχή Block 4 του Αμερικανού αεροσκάφους 5η γενιάς στην...
ρωσική τράπεζα και Πούτιν
Ρωσία 0

Έξω Φρενών οι Ρώσοι! Τούρκοι, Κινέζοι και Άραβες καθυστερούν ή ακυρώνουν τελείως τις πληρωμές ρωσικού πετρελαίου φοβούμενοι τις κυρώσεις των ΗΠΑ

«Η αμερικανική και ευρωπαϊκή πίεση δημιούργησε προβλήματα στις πληρωμένες μας» είπε ο εκπρόσωπος του Κρεμλίνο,...