Κοινωνία

Έκκληση βοήθειας για το μικρό Παναγιώτη που πάσχει από νευροβλάστωμα 4ου σταδίου

Έκκληση για βοήθεια κάνουν οι γονείς του 7χρονου Παναγιώτη, που παλεύει τα τελευταία τρία χρόνια με νευροβλάστωμα 4ου σταδίου.

Το 7χρονο αγγελούδι είναι το πέμπτο παιδί της οικογένειας Τσολάνα και τα τελευταία χρόνια έχει γίνει ένας μαχητής, όπως ο αγαπημένος του ήρωας ο Spiderman.

Το νοσοκομείο έχει γίνει το σπίτι του Παναγιωτάκη, καθώς έχει ακολουθήσει όλες τις θεραπείες του πρωτοκόλλου για το νευροβλάστωμα στην Ελλάδα αλλά και στην Αγγλία, καταφέρνοντας να βγει νικητής μέχρι τώρα.

Όμως ο καρκίνος είναι επιθετικός και υπάρχει κίνδυνος να υποτροπιάσει, γι αυτό χρειάζεται να μεταφερθεί στις Ηνωμένες Πολιτείες, προκειμένου να του χορηγηθεί πειραματική θεραπεία.

«Τότε μόνο θα έχουμε ελπίδα για ζωή» λέει στον ΑΝΤ1 η μητέρα του μικρού Παναγιώτη, ενώ ο πατέρας του δηλώνει ότι το παιδί του θα έπρεπε να είχε μεταφερθεί στο εξωτερικό εδώ και 15 μέρες για να κάνει αυτό το ειδικό εμβόλιο ώστε να εξασφαλίσει ένα ποσοστό επιβίωσης της τάξης του 85%. «Αυτή τη στιγμή έχουμε 10-15%» τονίζει ο κ. Τσολάνας.

Η οικογένεια χρειάζεται 335 χιλιάδες λίρες Αγγλίας, ποσό δυσβάστακτο για τους γονείς που εδώ και τρία χρόνια έχουν αφοσιωθεί στη θεραπεία του παιδιού τους.

Οι γονείς κάνουν  έκκληση σε όποιον μπορεί να βοηθήσει, έτσι ώστε ο μικρούλης να κάνει το ταξίδι προς την ελπίδα. Έτσι, είναι διαθέσιμος ο κάτωθι λογαριασμός στην τράπεζα Πειραιώς:

Δικαιούχος ΦΑΡΟΣ ΖΩΗΣ

PIRAEUS BANK

IBAN: GR78 0171 1730 0061 7314 1772 647

BIC: PIRBGRAA

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ιρανοί πύραυλοι και Μοχάμαντ Μπιν Σαλμάν
Μέση Ανατολή 0

Κομβόι του ιρανικού στρατού σπεύδει άρον άρον στην Τεχεράνη (Βίντεο)-Αποκάλυψη: Οι Άραβες πρόδωσαν τους Ιρανούς βοηθώντας το Ισραήλ

Η Σαουδική Αραβία και τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα ενημερώθηκαν από τους Ιρανούς για την επίθεση δύο ημέρες πριν γίνει,...