Κοινωνία

Τρέμει το πολιτικό κατεστημένο: Κάγκελα παντού και αστυνομικές δυνάμεις έξω από τον Άγιο Δημήτριο

Με μια διπλή σειρά από κάγκελα οι αστυνομικές δυνάμεις έχουν αποκλείσει τις εισόδους της εκκλησίας του Αγίου Δημητρίου στη Θεσσαλονίκη.

Αυτή την ώρα στο ναό που έχει ανακηρυχθεί μνημείο παγκόσμιας κληρονομιάς,γίνεται η δοξολογία για τον εορτασμού του πολιούχου της Θεσσαλονίκης, όμως οι πολίτες δεν έχουν πρόσβαση στο εσωτερικό της εκκλησίας! Ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις δεν επιτρέπουν την είσοδο στους απλούς πολίτες που θέλουν να εκκλησιαστούν. Επί της ουσίας οι πόρτες του ναού είναι κλειστές για όσους μετέβησαν στον Άγιο Δημήτριο μετά τις 9 το πρωί της Πέμπτης.

Στο εσωτερικό του ναού βρίσκεται ο υπουργός Εθνικής Άμυνας Πάνος Καμμένος και άλλοι υπουργοί που έχουν μεταβεί στη Θεσσαλονίκη για την εορτή του πολιούχου της πόλης. Στον Άγιο Δημήτριο βρίσκεται και ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Προκόπης Παυλόπουλος.

Έξω από τον ιστορικό ναό όπου φυλάσσονται τα λείψανα του Αγίου βρίσκονται ισχυρότατες αστυνομικές δυνάμεις, περιπολικά, μοτοσικλετιστές της ΕΛΑΣ αλλά και δεκάδες υπουργικά αυτοκίνητα όσο και συνοδευτικά.

Η διπλή σειρά από κάγκελα και οι αστυνομικές δυνάμεις, προφανώς βρίσκονται έξω από τον Άγιο Δημήτριο για να αποτραπεί το ενδεχόμενο να εκδηλωθούν αποδοκιμασίες σε βάρος των υπουργών. Κι όλα αυτά από μία κυβέρνηση που υποσχόταν ότι θα αφαιρέσει τα κάγκελα.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Πολεμικό Ναυτικό 0

Το Ιράν ετοιμάζει εμπλουτισμό ουρανίου; Oμάδα μάχης του αεροπλανοφόρου Ντε Γκώλ αποπλέει για την Α. Μεσόγειο και με ελληνική συμμετοχή

Αυτό αναφέρουν γαλλικά ΜΜΕ-Το ΝΑΤΟ ενεργοποιεί στόλο Πολεμικών πλοίων με επίκεντρο έναν άγριο πόλεμο Ιράν και Ισραήλ
ιρανοί πύραυλοι και Μοχάμαντ Μπιν Σαλμάν
Μέση Ανατολή 0

Κομβόι του ιρανικού στρατού σπεύδει άρον άρον στην Τεχεράνη (Βίντεο)-Αποκάλυψη: Οι Άραβες πρόδωσαν τους Ιρανούς βοηθώντας το Ισραήλ

Η Σαουδική Αραβία και τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα ενημερώθηκαν από τους Ιρανούς για την επίθεση δύο ημέρες πριν γίνει,...