Το σκοτεινό μυστικό του Βατικανού που δεν θέλουν να ξέρεις πάει αιώνες πίσω!

Δημοσίευση: 19 Οκτωβρίου 2017, 10:59 μμ | Ανανέωση: Οκτώβριος 19, 2017 στις 11:00 μμ

Γράφει ο Σπύρος Μακρής

Το «Σκοτεινό Μυστικό» φαίνεται να χρονολογείται από την αρχή της Καθολικής Εκκλησίας, ωστόσο μάλλον είναι εμπνευσμένο από τις πρώτες μέρες των πρώτων χριστιανικών χρόνων, αν και έχουν υπάρξει αρκετές αναφορές ότι υπήρχε ήδη από τον 1ο αιώνα π.Χ. στη Ρώμη.

Υποστηρίζεται πως η Καθολική Εκκλησία ελέγχεται από μία παλαιά Ρωμαϊκή «λατρεία» η οποία είναι ουσιαστικά μία σκιερή ομάδα αιμοσταγών που συμμετείχε σε «θυσίες παιδιών, κάψιμο ζωντανών ανθρώπων (από τον 11ο αιώνα π.Χ.). Αυτή η δαιμονική λατρεία είναι εξαπλωμένη παντού μέσα στο Βατικανό.

Από τον 1ο αιώνα π.Χ., οι αρχιερείς, είναι γνωστοί ως «Ποντίφικες», ένα κληρονομικό αξίωμα μεταξύ των Ρωμαίων αυτοκρατόρων που έβλεπαν τους εαυτούς τους ως αρχιερείς της λατρείας της Magna Mater – Cybele (Μεγάλης Μητέρας Κυβέλης).

Ωστόσο, και η λατρεία της Μεγάλης Μητέρας φαίνεται πως ήταν μία «βιτρίνα» πίσω από την οποία κρυβόταν μία άλλη «λατρεία» η οποία έδινε το δικαίωμα να θυσιάζουν ανθρώπους σε δαιμονικούς θεούς. Αυτές οι «ιερές οικογένειες» εκτοπίστηκαν από τη Ρώμη πολλές φορές, γεγονός που συνοδεύτηκε και με το κλείσιμο του ναού του Βατικανού.


Όλα άλλαξαν, όμως, κατά την διάρκεια των ταραγμένων περιόδων της ρωμαϊκής ιστορίας μετά την κατάρρευση της Ρώμης ως κέντρο της Αυτοκρατορίας. Οι «ιερές οικογένειες» επανεμφανίζονται, αναλαμβάνουν ρόλους αρχιερέων, ρόλους ηγετών και συν τω χρόνω επέστρεψαν ανοιχτά στις γνωστές πρακτικές παιδικής θυσίας, του κανιβαλισμού και πολλών άλλων δαιμονικών λατρειών. Καινούργια κεφάλαια ανοίγουν στο «Σκοτεινό Μυστικό» του Βατικανού.

Σε αυτό το σημείο, οι σκοτεινές πρακτικές της «λατρείας» κατάφεραν και έγιναν ιδιαίτερα αποδεκτές ως μια μορφή μεγαλύτερης αγαθότητας από την καθολική εκκλησία – αλλά και από αρκετό αμόρφωτο κόσμο, καθώς οι «πρακτικές» αυτές, κατά καιρούς, διέρρεαν στο ευρύ κοινό, αλλά το Βατικανό «κρατούσε» τις ψυχές των ανθρώπων για τον Παράδεισο μέσα από συγχωροχάρτια και «άγιους ψυχολογικούς εκβιασμούς».

Σιγά-σιγά αρχίζει να φημολογείται πως η «σκοτεινή λατρεία» επεκτάθηκε ακόμα και σε τμήματα διαφόρων κυβερνήσεων.

Αν όλα αυτά ισχύουν τότε στις μέρες μας, ίσως, βγάζουν νόημα εξαφανίσεις ανθρώπων, κυρίως, παιδιών, δυστυχήματα χωρίς φανερές αιτίες αλλά με δεκάδες νεκρούς, ανάλογης φύσεως τρομοκρατικά χτυπήματα κλπ, κλπ.
Εξωτερικά ίχνη αυτής της λατρείας συναντούμε ακόμα και σήμερα, στις ενδυματολογικές επιλογές των καρδιναλίων, επισκόπων και κυρίως του Πάπα.

Το ΣΚΟΤΕΙΝΟ ΜΥΣΤΙΚΟ του ΒΑΤΙΚΑΝΟΥ που ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΞΕΡΕΙΣ πάει ΑΙΩΝΕΣ ΠΙΣΩ

Τόσο η κάπα, όσο και η παπική μίτρα, είναι σχεδόν πανομοιότυπα με των ιερέων του Βαβυλωνιακού θεού Dagon ή του Οάννες που αναφέρει ο Βηρωσσός που χρονολογούνται περισσότερο από 4.500 χρόνια πριν. Ειδικά η Μίτρα σε σχήμα ανοιχτού στόματος ψαριού, είναι τόσο χαρακτηριστική που δεν μπορεί να παραβλεφθεί έτσι εύκολα.
Το ΣΚΟΤΕΙΝΟ ΜΥΣΤΙΚΟ του ΒΑΤΙΚΑΝΟΥ που ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΞΕΡΕΙΣ πάει ΑΙΩΝΕΣ ΠΙΣΩ

Σύμφωνα με το Σουμεριακό «Χαμένο βιβλίο του Ένκι» ο θεός-ψάρι δεν ήταν άλλος από τον Έα-Ένκι, ηγέτη των Ανουνάκι. Ίσως, πλέον, καταλαβαίνετε…

Λέτε, όλοι αυτοί οι ανώτεροι ιερείς του Βατικανού να επέλεξαν τυχαία τα άμφια αυτά και να μην ξέρουν τι συμβολίζουν και από προέρχονται;…

The Dark, Pagan Secret At The Heart Of The Vatican
Για υπότιτλους: Ρυθμίσεις, Υπότιτλοι, Αγγλικά, Υπότιτλοι, Αυτόματη μετάφραση, Ελληνικά

diadrastika

 • Μεγάλη Ελλάδα

  Αν ισχύουν αυτά τότε μάλλον την Αστάρτη λατρεύουν γιατί αυτή στην κοσμογονία της Μεσοποταμίας (που είναι σουμεριακή) είναι η απόγονος του Ενκι, ο οποίος είναι θεός των υδάτων και της γόνιμης γης. Στην κοσμογονία τους η Αστάρτη (θεά του πολέμου και του έρωτα που σχετίζεται με τον πλανήτη Αφροδίτη) οδηγεί τον Ένκι και την μητέρα του Νάμου (ανθρωπομορφικό πρότυπο της αβύσσου, της απέραντης θάλασσας που γέννησε τον Κόσμο)στην πόλη Ωρύγεια. Η Ωρύγεια ήταν η πόλη Ορχόη ή Ουρούκ, στην Βίβλο αναφέρεται ως Ερεχ και βρίσκονταν κοντά στον ποταμό Ευφράτη.

 • Ντροπή να δημοσεύετε τέτοια άρθρα.

  Οι χριστιανοί της Ιταλίας και της Ρώμης από τους πρώτους αιώνες έχυσαν ποτάμια αίματος για την πίστη τους στο Χριστό.

  Πλήθος από Πάπες πριν το σχίσμα (για όσους δεν το γνωρίζουν έγινε το 1.054 μ.Χ.) υπήρξαν χωρίς υπερβολή ήρωες του χριστιανισμού, είναι αγιοποιημένοι από την μέχρι τότε ΜΙΑ εκκλησία και αναγνωρίζονται ακόμα ως άγιοι από την Ορθόδοξη εκκλησία. Θέλετε να μας κάνετε να πιστέψουμε ότι μία σέκτα επέζησε μέσα στους κόλπους της (σχολαστικής και άκαμπτης από το δόγμα και τις γραφές) εκκλησίας επί αιώνες αιώνων; Θέλετε να πιστέψουμε ότι η σέκτα αυτή ήταν βιτρίνα άλλης περισσότερο δαιμονικής σέκτας η οποία έκανε και ίσως εξακολουθεί να κάνει ανθρωποθυσίες;

  Σανός, αηδίες και ξεράσματα!

  Οι καθολικοί είναι χριστιανοί και με τη βούλα. Απλά βαδίζουν σε λάθος μονοπάτι. Όχι να μας λέτε ότι είναι η προσωποποίηση του σατανά.
  Όσο εωσφορικό και να είναι το πρωτείο και το αλάθητο του πάπα, όσο μεγάλες κι αν είναι οι πλάνες στις οποίες έχουν περιπέσει (άμωμος σύλληψη, όστια κλπ), δεν παύουν να είναι χριστιανοί, να πιστεύουν στην αγάπη και να είναι αδέλφια μας.

  Με τη δημοσίευση τέτοιων ακαθαρσιών αποδεικνύεται πεντακάθαρα ότι παρά το γεγονός ότι το site σας έχει υψωμένη τη σημαία της ελλάδας και της ορθοδοξίας στην πραγματικότητα είναι χριστιανομάχο.

  Σας διαγράφω από τη μνήμη μου και τις επιλογές μου όπως έκανα και με τους «συγγενείς» σας του ProNews (Defencenet).

  • Μεγάλη Ελλάδα

   Ιεροδιάκονος Παύλος Μπαγεστέρ -Κονβαλιέρ «Γιατί εγκατέλειψα τον παπισμό»

   https://www.tideon.org/index.php/2012-01-20-16-56-48/2012-02-28-20-33-21/11322-2017-10-18-12-00-00

   • Μαζί κι εγώ σε αυτά που λέει ο π. Παύλος. Όπως διάβασες αποκάλεσα το αλάθητο «εωσφορικό». Γνωρίζω τι συμβαίνει. Επιμένω ωστόσο ότι είναι χριστιανοί που βρίσκονται σε πλάνη.
    Τα άλλα που γράφει το άρθρο για σέχτα που κρίβει άλλη σέχτα και πάει λέγοντας είναι τερατώδη.

    • Μεγάλη Ελλάδα

     Συμφωνώ και προσωπικά με συγκινεί η πίστη του Ιερού Αυγουστίνου.

 • ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ «ΟΠΑΔΟΣ» ΚΑΝΕΝΟΣ-1ος

  Ο ΚΟΣΜΟΣ ΤΟ ΕΧΕΙ ΤΟΥΜΑΠΝΟ ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΚΡΥΦΟ ΚΑΜΑΡΙ…
  ΣΚΟΤΕΙΝΗ ΛΑΤΡΙΑ ΠΙΑΝΟΥ..;;;
  Ο ΑΡΧΟΝΤΑΣ ΤΟΥΣ ΣΚΟΤΟΥΣ ΤΟΥ ΨΕΥΔΟΥΣ ΚΙ ΤΟΥ ΚΑΚΟΥ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ, Ο ΣΑΤΑΝΑΣ…
  ΤΑ ΤΣΙΡΑΚΙΑ ΤΟΥ ΠΟΛΛΑ… ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΣΗΜΑΣΙΑ ΠΟΙΑ…
  ΟΛΕΣ ΟΙ ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ – ΠΛΑΝΕΣ – ΑΙΡΕΣΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΜΑΓΑΖΑΚΙΑ ΤΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΦΤΑΣΕΙ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΣΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΚΙ Η ΜΟΝΗ ΠΟΥ ΣΩΖΕΙ…
  Η ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ Ο ΣΑΤΑΝΑΣ ΦΟΒΑΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΚΙ ΓΙ’ΑΥΤΟ ΕΧΕΙ ΒΕΛΘΕΙ Ν’ΑΦΑΝΗΣΕΙ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ…