Ο Ν.Καρανίκας θέλει να στείλει και τον Α.Τσίπρα στο μπαρ των τρανσέξουαλ

Δημοσίευση: 20 Οκτωβρίου 2017, 9:55 πμ

Ο σύμβουλος του πρωθυπουργού Νίκος Καρανίκας αφού πήγε στο μπαρ «Κούκλες» με τους τρανσέξουαλ, λίγες ημέρες μετά την ψήφιση του αμαρτωλού νομοσχεδίου για την αλλαγή φύλου, υποσχέθηκε πως θα στείλει και τον Αλέξη Τσίπρα να διασκεδάσει στο εν λόγω μπάρ.


Μιλώντας στην Σάσα Σταμάτη η τρανσέξουαλ Εύα Κουμαριανού μίλησε για την επίσκεψη του συμβούλου του πρωθυπουργού, Νίκου Καρανίκα, στις «Κούκλες» και αποκάλυψε τι τους είπε για τον Αλέξη Τσίπρα ο σύμβουλός του.

Εντάξει, δεν είναι ο μόνος που έχει έρθει από επωνύμους. Τι να σου πω; Έχει έρθει η Βίσση, ο Γκοτιέ, εσύ, όλος ο κόσμος έχει περάσει. Όταν μου το είπαν εγώ νόμιζα ότι ήταν ηθοποιός, γιατί δεν ασχολούμαι με τα πολιτικά. Μετά, όταν κατέβηκα από τη σκηνή, μου είπαν ότι είναι ο σύμβουλος του κυρίου Τσίπρα. Του είπα, μάλιστα: «Θα μας φέρετε τον κύριο Τσίπρα και εδώ».

Και τι σου απάντησε;
«Ναι, ναι, γιατί να μην έρθει;». Πολύ ελεύθερος άνθρωπος και η παρέα του πολύ ωραία.

Τι συζητήσατε με τον κ. Καρανίκα;
Συζητήσαμε αρκετή ώρα γιατί ξέρω τον ξάδερφό του. Οταν ήμουν Θεσσαλονίκη εννιά χρόνια γνώριζα τον ξάδερφό του. Εμαθα και νέα για αυτόν, ότι έχει παντρευτεί και έχει κάνει δύο παιδιά.