Η πυρηνική απειλή: Δείτε τις εφιαλτικές επιπτώσεις που θα έχει ένας παγκόσμιoς πυρηνικός πόλεμος (βίντεο)

Δημοσίευση: 12 Οκτωβρίου 2017, 8:01 μμ

Πρακτικά θα πρόκειται για μια ολοκληρωτική καταστροφή, τόσο του πολιτισμού, όσο και του ίδιου του πλανήτη, που μας φιλοξενεί. Ο αριθμός των πυρηνικών κεφαλών είναι τόσο μεγάλος που σε συνδυασμό με το νέφος που θα αναπτυχθεί αμέσως μετά ουσιαστικά  κάθε μορφή ζωής απλά θα πάψει να  υπάρχει.  

 • Όλες οι λεπτομέρειες για την συντέλεια είναι γραμμένες εδώ και 2.000 χρόνια στην Αγία Γραφή.

  Κατα Μαρκον

  (ΚΕΦΑΛΑΙΟΝ 13)

  Προλέγεται η καταστροφή του ναού
  1 Και ενώ έβγαινε έξω από το ναό, του λέει ένας από τους μαθητές του: «Δάσκαλε, δες τι είδους λίθοι και τι είδους οικοδομές!» 2 Και ο Ιησούς του είπε: «Βλέπεις αυτές τις μεγάλες οικοδομές; Δε θα αφεθεί εδώ λίθος πάνω σε λίθο που δε θα καταστραφεί».

  Αρχή ωδίνων
  3 Και ενώ καθόταν αυτός στο Όρος των Ελαιών απέναντι από το ναό, τον επερωτούσαν ιδιαιτέρως ο Πέτρος και ο Ιάκωβος και ο Ιωάννης και ο Ανδρέας: 4 «Πες μας, πότε θα γίνουν αυτά και ποιο το σημείο όταν μέλλουν όλα αυτά να συντελεστούν;» 5 Ο Ιησούς τότε άρχισε να τους λέει: «Προσέχετε μη σας πλανήσει κανείς. 6 Πολλοί θα έρθουν με το όνομά μου λέγοντας ότι εγώ είμαι και πολλούς θα πλανήσουν. 7 Όταν λοιπόν ακούσετε πολέμους και φήμες πολέμων, μη θορυβείστε. πρέπει να γίνουν, αλλά ακόμα δεν είναι το τέλος. 8 Γιατί θα εγερθεί έθνος εναντίον έθνους και βασιλεία εναντίον βασιλείας, θα γίνουν σεισμοί κατά τόπους, θα γίνουν πείνες. αρχή ωδίνων θα είναι αυτά. 9 Και να προσέχετε εσείς τους εαυτούς σας. Θα σας παραδώσουν σε συνέδρια, και θα δαρθείτε σε συναγωγές, και θα σταθείτε μπροστά σε ηγεμόνες και σε βασιλιάδες εξαιτίας μου, για να δώσετε μαρτυρία σ’ αυτούς. 10 Και το ευαγγέλιο πρέπει πρώτα να κηρυχτεί σε όλα τα έθνη. 11 Και όταν σας οδηγούν για να σας παραδώσουν, μη μεριμνάτε από πριν τι θα μιλήσετε, αλλά ό,τι σας δοθεί εκείνη την ώρα, αυτό να μιλάτε. γιατί δεν είστε εσείς που θα μιλάτε, αλλά το Πνεύμα το Άγιο. 12 Και θα παραδώσει ο αδελφός τον αδελφό σε θάνατο και ο πατέρας το παιδί, και θα επαναστατήσουν παιδιά ενάντια σε γονείς και θα τους θανατώσουν. 13 Και θα είστε μισούμενοι από όλους για το όνομά μου. Αλλά εκείνος που θα υπομείνει ως το τέλος, αυτός θα σωθεί».

  Η μεγάλη θλίψη
  14 «Όταν όμως δείτε το βδέλυγμα της ερημώσεως να έχει σταθεί εκεί όπου δεν πρέπει – ο αναγνώστης ας εννοήσει – τότε όσοι είναι στην Ιουδαία ας φεύγουν στα όρη, 15 και όποιος είναι πάνω στο δώμα ας μην κατεβεί μήτε να εισέλθει, για να πάρει κάτι από την οικία του. 16 Και όποιος είναι στον αγρό ας μην επιστρέψει προς τα πίσω, για να πάρει το πανωφόρι του. 17 Αλίμονο όμως σε όσες έχουν παιδιά στην κοιλιά και σε όσες θηλάζουν εκείνες τις ημέρες. 18 Προσεύχεστε μάλιστα να μη γίνει το χειμώνα. 19 Γιατί εκείνες τις ημέρες θα γίνει τέτοια θλίψη που δεν έχει γίνει τέτοιου είδους από την αρχή της κτίσης που έκτισε ο Θεός ως τώρα, και δε θα γίνει ξανά. 20 Και αν δε συντόμευε ο Κύριος τις ημέρες, δε θα σωζόταν καμιά σάρκα. Αλλά για τους εκλεκτούς που εξέλεξε συντόμεψε τις ημέρες. 21 Και τότε αν κάποιος σας πει: “Να, εδώ ο Χριστός”, “Να, εκεί”, μην πιστεύετε. 22 Γιατί θα εγερθούν ψευδόχριστοι και ψευδοπροφήτες και θα δώσουν σημεία και τέρατα με σκοπό να αποπλανούν, αν είναι δυνατό, τους εκλεκτούς. 23 Εσείς λοιπόν προσέχετε. Σας τα έχω προειπεί όλα».

  Ο ερχομός του Υιού του ανθρώπου
  24 «Αλλά εκείνες τις ημέρες, μετά τη θλίψη εκείνη, ο ήλιος θα σκοτεινιάσει και η σελήνη δε θα δώσει το φεγγοβόλημά της 25 και οι αστέρες θα πέφτουν συνεχώς από τον ουρανό και οι δυνάμεις που είναι στους ουρανούς θα σαλευτούν. 26 Και τότε θα δουν τον Υιό του ανθρώπου ερχόμενο μέσα σε νεφέλες με δύναμη πολλή και δόξα. 27 Και τότε θα αποστείλει τους αγγέλους και θα συνάξει στο ίδιο μέρος τους εκλεκτούς του από τους τέσσερις ανέμους, από το άκρο της γης μέχρι το άκρο του ουρανού».

  Μάθημα από τη συκιά
  28 «Από τη συκιά, λοιπόν, μάθετε την παραβολή. Όταν ήδη το κλαδί της απαλό γίνει και ξεφυτρώνουν τα φύλλα, γνωρίζετε ότι είναι κοντά το θέρος. 29 Έτσι κι εσείς, όταν δείτε αυτά να γίνονται, να γνωρίζετε ότι είναι κοντά, στις θύρες. 30 Αλήθεια σας λέω ότι δε θα παρέλθει η γενιά αυτή, μέχρις ότου γίνουν όλα αυτά. 31 Ο ουρανός και η γη θα παρέλθουν, οι λόγοι μου όμως δε θα παρέλθουν».

  Άγνωστη η ημέρα και η ώρα
  32 «Όσον αφορά όμως την ημέρα εκείνη ή την ώρα κανείς δεν τις ξέρει, ούτε οι άγγελοι στον ουρανό ούτε ο Υιός παρά μόνο ο Πατέρας. 33 Προσέχετε, αγρυπνείτε. Γιατί δεν ξέρετε πότε θα είναι ο καιρός. 34 Θα συμβεί όπως σ’ έναν άνθρωπο απόδημο, που άφησε την οικία του και έδωσε στους δούλους του την εξουσία, σε καθέναν το έργο του, και στο θυρωρό έδωσε εντολή να αγρυπνεί. 35 Αγρυπνείτε, λοιπόν. γιατί δεν ξέρετε πότε έρχεται ο κύριος της οικίας, ή βράδυ ή μεσάνυχτα ή με του πετεινού το λάλημα ή πρωί, 36 μήπως, όταν έρθει ξαφνικά, σας βρει να κοιμάστε. 37 Και ό,τι λέω σ’ εσάς, το λέω σε όλους: αγρυπνείτε».

  http://kainidiathiki.agiooros.org/index.php?id=2&bt=%CE%9A%CE%B1%CF%84%CE%B1+%CE%9C%CE%B1%CF%81%CE%BA%CE%BF%CE%BD&ch=13&ancnew=M

  ΑΠΟΚΑΛΥΨΙΣ ΙΩΑΝΝΟΥ

  ΚΕΦΑΛΑΙΟΝ ΙΣΤ

  16-12 Καὶ ὁ ἕκτος ἐξέχεε τὴν φιάλην αὐτοῦ
  ἐπὶ τὸν ποταμὸν τὸν μέγαν τὸν Εὐφράτην·
  καὶ ἐξηράνθη τὸ ὕδωρ αὐτοῦ, ἵνα ἑτοιμασθῇ
  ἡ ὁδὸς τῶν βασιλέων τῶν ἀπὸ ἀνατολῆς
  ἡλίου.

  16-13 Καὶ εἶδον ἐκ τοῦ στόματος τοῦ
  δράκοντος καὶ ἐκ τοῦ στόματος τοῦ θηρίου
  καὶ ἐκ τοῦ στόματος τοῦ ψευδοπροφήτου
  πνεύματα τρία ἀκάθαρτα, ὡς βάτραχοι·

  16-14 εἰσὶ γὰρ πνεύματα δαιμονίων
  ποιοῦντα σημεῖα, ἃ ἐκπορεύεται ἐπὶ τοὺς
  βασιλεῖς τῆς οἰκουμένης ὅλης, συναγαγεῖν
  αὐτοὺς εἰς τὸν πόλεμον τῆς ἡμέρας ἐκείνης
  τῆς μεγάλης τοῦ Θεοῦ τοῦ παντοκράτορος

  16-15 ᾿Ιδοὺ ἔρχομαι ὡς κλέπτης· μακάριος ὁ
  γρηγορῶν καὶ τηρῶν τὰ ἱμάτια αὐτοῦ, ἵνα
  μὴ γυμνὸς περιπατῇ καὶ βλέπωσι τὴν
  ἀσχημοσύνην αὐτοῦ.

  16-16 καὶ συνήγαγεν αὐτοὺς εἰς τὸν τόπον
  τὸν καλούμενον ῾Εβραϊστὶ ῾Αρμαγεδδών.

  16-17 Καὶ ὁ ἕβδομος ἐξέχεε τὴν φιάλην
  αὐτοῦ ἐπὶ τὸν ἀέρα· καὶ ἐξῆλθε φωνὴ
  μεγάλη ἐκ τοῦ ναοῦ τοῦ οὐρανοῦ ἀπὸ τοῦ
  θρόνου λέγουσα· γέγονε.

  16-18 καὶ ἐγένοντο ἀστραπαὶ καὶ φωναὶ καὶ
  βρονταί, καὶ σεισμὸς ἐγένετο μέγας, οἷος
  οὐκ ἐγένετο ἀφ᾿ οὗ οἱ ἄνθρωποι ἐγένοντο
  ἐπὶ τῆς γῆς, τηλικοῦτος σεισμὸς οὕτω
  μέγας.

  16-19 καὶ ἐγένετο ἡ πόλις ἡ μεγάλη
  εἰς τρία μέρη, καὶ αἱ πόλεις τῶν ἐθνῶν
  ἔπεσαν. καὶ Βαβυλὼν ἡ μεγάλη ἐμνήσθη
  ἐνώπιον τοῦ Θεοῦ δοῦναι αὐτῇ τὸ ποτήριον
  τοῦ οἴνου τοῦ θυμοῦ τῆς ὀργῆς αὐτοῦ.

  16-20 καὶ πᾶσα νῆσος ἔφυγε, καὶ ὄρη οὐχ
  εὐρέθησαν,

  16-21 καὶ χάλαζα μεγάλη ὡς ταλαντιαία
  καταβαίνει ἐκ τοῦ οὐρανοῦ ἐπὶ τοὺς
  ἀνθρώπους· καὶ ἐβλασφήμησαν οἱ
  ἄνθρωποι τὸν Θεὸν ἐκ τῆς πληγῆς τῆς
  χαλάζης, ὅτι μεγάλη ἐστὶν ἡ πληγὴ αὕτη
  σφόδρα.

  https://www.imdleo.gr/apocalypse/apocalypse_dem.pdf