Ελληνοτουρκικά

Mr. Εθνικός Ευεργέτης: Ο Ερντογάν βρήκε τρόπο να σωθεί η Ελλάδα

Το… μάτι κλείνει στην Ελλάδα προτείνοντας στους Έλληνες έμμεσα τον καλύτερο τρόπο για να ξεφύγουν από τα δεινά των τελευταίων χρόνων και να σωθεί η χώρα. Τελικά τον είχαμε παρεξηγήσει. Νοιάζεται πολύ για μας και θέλει το καλό μας.

«Θα το δείτε, δεν θα καταφέρουν να σχηματίσουν κυβέρνηση. (Κι αν το κάνουν) θα τους πάρει μήνες, τουλάχιστον δύο μήνες», είπε ο Ερντογάν αναφερόμενος στους άθλιους Γερμαναράδες που του έκαναν τον βίο αβίωτο το τελευταίο διάστημα και τώρα πληρώνουν.

«Η Ολλανδία μας επιτέθηκε και ακόμα δεν έχει καταφέρει να σχηματίσει κυβέρνηση», πρόσθεσε επίσης ο Ερντογάν, καθώς γιατί να το κρύψομεν άλλωστε; Όλο το γερμανικό μπλοκ της Ευρώπης έχει βάλει στο μάτι τον νέο-σουλτάνο της Άγκυρας. Καλά να πάθουν κι αυτοί.

Με απλά λόγια: Η πρόταση του Ρετζέπ Ταγίπ προς τους Έλληνες, είναι να του την πέσουμε ομαδικά, να του κάνουμε τη ζωή δύσκολη, αυτός θα μας καταραστεί και στις επόμενες εκλογές δεν θα μπορεί να σχηματίσει κυβέρνηση η χώρα. Αν κρίνουμε από τα χάλια των τελευταίων δεκαετιών, χωρίς κυβέρνηση μπορεί να τα καταφέρουμε καλύτερα και τελικά να σωθούμε.

defence-point.gr

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ένοπλες Συρράξεις 0

Έτοιμο να σπάσει το ουκρανικό μέτωπο-Forbes : Οι πανικόβλητοι Ουκρανοί διοικητές αναπτύσσουν ανεκπαίδευτες ταξιαρχίες στην μάχη

Η κατάσταση μέσα και γύρω από το Οχερέτινο και την Νοβομπαχμούτοβα είναι τραγική ενώ ρωσική 90η Τεθωρακισμένη μεραρχία...