ΗΠΑ

11χρονος ονειρευόταν να κουρέψει το γρασίδι του Λευκού Οίκου - Και τα κατάφερε (βίντεο)

Το όνειρό του πραγματικότητα έκανε ο 11χρονος Φρανκ. Ποιο ήταν αυτό; Να κουρέψει το γρασίδι του Λευκού Οίκου. Ο μικρός πήγε σήμερα στον περίφημο Κήπο των Ρόδων, χωρίς μάλιστα να δώσει και ιδιαίτερη σημασία στον ένοικο του σπιτιού, τον πρόεδρο των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ και κούρεψε το γκαζόν.

Φορώντας ένα μπεζ σορτσάκι και ένα κόκκινο μπλουζάκι, ο Φρανκ Τζάτσιο εργαζόταν σκληρά κάτω από τον καυτό ήλιο όταν ο Αμερικανός πρόεδρος πήγε να τον χαιρετίσει. Απόλυτα συγκεντρωμένος στη δουλειά του, ο μικρός δεν σταμάτησε καν αλλά συνέχισε απτόητος το κούρεμα του γκαζόν.

Χρειάστηκε να παρέμβει ο πατέρας του για να δώσει ο Φρανκ το χέρι στον πρόεδρο, ο οποίος του είπε ότι κάνει "καταπληκτική δουλειά".

Όταν ρωτήθηκε από το τηλεοπτικό κανάλι Fox Business, ο μικρός είπε ότι αυτή η μέρα είναι "η ωραιότερη της ζωής του".

Στις αρχές Αυγούστου η Χάρα Χάκαμπι Σάντερς, η εκπρόσωπος του Λευκού Οίκου, διάβασε μια επιστολή που είχε στείλει ο 11χρονος στον Τραμπ όπου εξηγούσε ότι θαύμαζε το επιχειρηματικό δαιμόνιο του μεγιστάνα, ότι θέλει και ο ίδιος να γίνει επιχειρηματίας και ότι θα ήταν "τιμή του" να κουρέψει εθελοντικά το γκαζόν του Λευκού Οίκου.

https://youtu.be/YQcldCZ8EmQ

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Πολεμική αεροπορία 0

Πριν πεινάσει μαγειρεύει η Ελλάδα! Τα γνωστά μηχανικά προβλήματα του F-35 αναγκάζουν την ΠΑ να ζητά επιτακτικά την απόκτηση του Block 4

Ως χώρα θα περιμένουμε όσο απαιτηθεί για να παραλάβουμε την εκδοχή Block 4 του Αμερικανού αεροσκάφους 5η γενιάς στην...
ρωσική τράπεζα και Πούτιν
Ρωσία 0

Έξω Φρενών οι Ρώσοι! Τούρκοι, Κινέζοι και Άραβες καθυστερούν ή ακυρώνουν τελείως τις πληρωμές ρωσικού πετρελαίου φοβούμενοι τις κυρώσεις των ΗΠΑ

«Η αμερικανική και ευρωπαϊκή πίεση δημιούργησε προβλήματα στις πληρωμένες μας» είπε ο εκπρόσωπος του Κρεμλίνο,...