Κοινωνία

Τραγικό παιχνίδι για τον 13χρονο Δαμιανό: Νίκησε τον καρκίνο πέθανε σε τροχαίο

Θλίψη προκάλεσε ο θάνατος του 13χρονου Δαμιανού στην Κύπρου. Ο 13χρονος μαθητής, οδηγώντας το ποδήλατό του στο δρόμο που ενώνει την κοινότητα Επισκοπειού με το Αρεδιού, κάτω από συνθήκες που διερευνώνται, φαίνεται να παρασύρθηκε από διερχόμενο αυτοκίνητο.

Από τη σύγκρουση ο 13χρονος τραυματίστηκε θανάσιμα. Τραγική ειρωνεία αποτελεί το γεγονός ότι ο άτυχος 13χρονος είχε καταφέρει να νικήσει τη μεγάλη μάχη με τον καρκίνο αλλά η μοίρα είχε άλλα σχέδια γι’αυτόν.

Όπως γράφει ο Φιλελεύθερος της Κύπρου ο μικρός Δαμιανός είχε διαγνωστεί με καρκίνο στους λεμφαδένες και κρίθηκε αναγκαία η μεταφορά του στη Γερμανία για θεραπείες. Με τη στήριξη φίλων και συγγενών, ο Δαμιανός κατάφερε να μεταβεί στην Γερμανία, όπου υποβλήθηκε σε θεραπείες, κατορθώνοντας να βγει νικητής από τη μεγάλη μάχη.

Επέστρεψε στην Κύπρο, στις αρχές του καλοκαιριού αλλά έπεσε νεκρός μετά το δυστύχημα με το ποδήλατό του. Σε δυο βδομάδες θα έκλεινε τα 14 του χρόνια.

Πηγή φωτογραφίας: cyprustimes.com

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Πολεμικό Ναυτικό 0

Το Ιράν ετοιμάζει εμπλουτισμό ουρανίου; Oμάδα μάχης του αεροπλανοφόρου Ντε Γκώλ αποπλέει για την Α. Μεσόγειο και με ελληνική συμμετοχή

Αυτό αναφέρουν γαλλικά ΜΜΕ-Το ΝΑΤΟ ενεργοποιεί στόλο Πολεμικών πλοίων με επίκεντρο έναν άγριο πόλεμο Ιράν και Ισραήλ