Κοινωνία

Το τραγικό συμβάν για τον παγκόσμιο πρωταθλητή στον στίβο - Προσοχή, σκληρή εικόνα

Από την πιο ευτυχισμένη στιγμή της ζωής του, στη χειρότερη, μέσα σε λίγες ημέρες. Ο ίδιος είναι γρήγορος, πολύ γρήγορος για την ακρίβεια, αλλά το ίδιο γρήγορα φρόντισε και η μοίρα να του φερθεί πολύ άσχημα. Ο λόγος για τον παγκόσμιο πρωταθλητή του Λονδίνου στα 800μ., Πιέρ-Αμπρουάζ Μπος, ο οποίος την Τετάρτη 30 Αυγούστου δέχθηκε δολοφονική επίθεση από ομάδα αγνώστων, σε ένα μπαρ που βρίσκεται κοντά στο σπίτι των γονιών του, όπου είχε πάει για διακοπές.

Το περιστατικό συνέβη στις 4:00 τα ξημερώματα, όταν ο 25χρονος αθλητής εξερχόταν μαζί με την παρέα του από τον χώρο που είχε πάει να διασκεδάσει. Ένας από την ομάδα αγνώστων που τον πλησίασε, του ζήτησε να φωτογραφηθούν μαζί και μετά άρχισε η επίθεση. Από αυτήν προκλήθηκαν  σοβαρά κατάγματα στο πρόσωπό του, το οποίο το παραμόρφωσαν.

Ο Μπος βρίσκεται ακόμη στο νοσοκομείο, όπου αναρρώνει. Πριν μια εβδομάδα είχε γράψει στον προσωπικό του λογαριασμό στο Twitter: «Πηγαίνω αρκετά καλύτερα, δύο εβδομάδες μετά την επίθεση και οι εξετάσεις είναι ενθαρρυντικές. Τα τραύματά μου χρειάζονται ακόμη 6 εβδομάδες για να θεραπευθούν, που ουσιαστικά είναι η αναγκαστική μου ανάπαυση πριν την αποθεραπεία».

Πάντως, αυτό που προκαλεί σοκ με ό,τι συνέβη στον Μπος, είναι το γεγονός ότι το πρόσωπό του παραμορφώθηκε πάρα πολύ, όπως φαίνεται από μια φωτογραφία του λίγες ημέρες μετά το ατύχημα και η οποία κυκλοφορεί τις τελευταίες ώρες στα social media.

Ο Μπος νίκησε στην κούρσα της ζωής του τους πιο γρήγορους ανθρώπους στον κόσμο στα 800 μέτρα, αλλά δεν κατάφερε να νικήσει την ανθρώπινη βαναυσότητα. Αυτό που εύχονται όλοι για τον σπουδαίο Γάλλο αθλητή, είναι να επανέλθει γρήγορα στους στίβους, εκεί όπου πρόσφατα έγραψε ιστορία, αφήνοντας πίσω του αθλητές από τεράστιες σχολές στους αγώνες δρόμου όπως η Κένυα και η Αιθιοπία.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Πολεμική αεροπορία 0

Πριν πεινάσει μαγειρεύει η Ελλάδα! Τα γνωστά μηχανικά προβλήματα του F-35 αναγκάζουν την ΠΑ να ζητά επιτακτικά την απόκτηση του Block 4

Ως χώρα θα περιμένουμε όσο απαιτηθεί για να παραλάβουμε την εκδοχή Block 4 του Αμερικανού αεροσκάφους 5η γενιάς στην...
ρωσική τράπεζα και Πούτιν
Ρωσία 0

Έξω Φρενών οι Ρώσοι! Τούρκοι, Κινέζοι και Άραβες καθυστερούν ή ακυρώνουν τελείως τις πληρωμές ρωσικού πετρελαίου φοβούμενοι τις κυρώσεις των ΗΠΑ

«Η αμερικανική και ευρωπαϊκή πίεση δημιούργησε προβλήματα στις πληρωμένες μας» είπε ο εκπρόσωπος του Κρεμλίνο,...