Αρχείο

Το "σκοτεινό μυστικό" πίσω από ένα εκ των δημοφιλέστερων κόμικς στον κόσμο -Το σοκαριστικό μυστικό που αποκαλύπτει Γάλλος ψυχολόγος

Το σοκαριστικό μυστικό που αποκαλύπτει ένας Γάλλος ψυχολόγος.

Πρόκειται για τον Vincent Cespedes, έναν Γάλλο ψυχολόγο, ζωγράφο και συγγραφέα, ο οποίος υποστηρίζει πως ο αγαπημένος ήρωας εκατομμυρίων παιδιών σε όλον τον κόσμο, ο Τεν Τεν, δεν είναι και...τόσο αυτό που φαίνεται!

Για την ακρίβεια είναι ακριβώς το αντίθετο!

Ο ίδιος διατύπωσε τη θεωρία του, σύμφωνα με την οποία ο δημοφιλής ήρωας του ομώνυμου κόμικ είναι στην πραγματικότητα...γυναίκα και μάλιστα ασεξουαλική! Αυτό, υποστηρίζει ο ψυχολόγος, το ήξερε και ο Βέλγος Herge, δημιουργός του κόμικ.

"Πιθανώς ασεξουαλική", χαρακτήρισε ο Γάλλος ψυχολόγος τον/την Τεν Τεν, προσθέτοντας πως φέρεται (και είναι) ως αντρογυναίκα, κάτι το οποίο δεν έχει εντοπίσει κανείς μέχρι σήμερα, ούτε καν οι άνθρωποι της τέχνης.

Μάλιστα δικαιολογώντας εν μέρει την θεωρία του, εκτός από τα φυσικά χαρακτηριστικά του Τεν Τεν, σημείωσε πως επίτηδες ο ήρωας του κόμικ μεταμφιεζόταν στα ταξίδια του σε αγόρι, προκειμένου να του επιτραπεί να κάνει τα γνωστά περιπετειώδη ταξίδια του.

 

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ελληνοτουρκικά 0

Για "κρίση θαλάσσιου πάρκου στο Αιγαίο" μιλούν τα τουρκικά ΜΜΕ - Δένδιας: "Σιγά μην ζητήσουμε την άδεια της Τουρκίας για να ψαρέουμε στις Κυκλάδες" (Βίντεο)

Δύο νέα εθνικά θαλάσσια πάρκα σε Αιγαίο και Ιόνιο και τέλος στο ψάρεμα με μηχανότρατες εξήγγελε ο Κυριάκος Μητσοτάκης