Κοινωνία

Το είδαμε κι αυτό: Ανθρωποι δηλώνουν ερωτευμένοι με κούκλες του σεξ!

Πρόκειται για την αυγή μίας νέας εποχής, για παράκρουση της τωρινής, για μία φευγαλέα μόδα, ή για τη διαδρομή που οδηγεί στο μέλλον, σε μία μικτή κοινωνία από ρομπότ και ανθρώπους; Σε κάθε περίπτωση, η είδηση ότι οι άνθρωποι έχουν αρχίσει να ερωτεύονται τις sex dolls τους, προκαλεί σοκ.

Τα νέα υπερσύγχρονα ρομπότ του σεξ, που υπόσχονται ατελείωτες ώρες απόλαυσης και ικανοποίησης, κυρίως σε άνδρες, όχι μόνο έχουν κατακλύσει την παγκόσμια αγορά, αυξάνοντας θεαματικά τις πωλήσεις των εταιρειών που τις παράγουν, αλλά πολύ γρήγορα προχώρησαν σε ένα επόμενο βήμα. Αυτό του συναισθηματικού «δεσίματος» με τους κατόχους τους.

Ο Σέρχι Σάντος, ένας από τους ανθρώπους που σχεδιάζουν και παράγουν τις ρομποτικές sex dolls, υποστηρίζει ότι τα δημιουργήματά του είναι τόσο ερωτικά και προσφέρουν τόσο μεγάλη απόλαυση, που ένας ικανός αριθμός πελατών του έχει αναπτύξει ερωτικά συναισθήματα για αυτά.

«Η αίσθηση του δέρματος, το μυστήριο που δημιουργείται στη σχέση, η απόλαυση που προσφέρουν, ενεργοποιούν τα ερωτικά κέντρα του ανθρώπινου οργανισμού. Όταν ερωτευθείς, όλα τα υπόλοιπα είναι περιττά», δηλώνει ένας από τους κατόχους sex robot, επιβεβαιώνοντας όσα υποστηρίζει ο κατασκευαστής τους.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Πολεμική αεροπορία 0

Πριν πεινάσει μαγειρεύει η Ελλάδα! Τα γνωστά μηχανικά προβλήματα του F-35 αναγκάζουν την ΠΑ να ζητά επιτακτικά την απόκτηση του Block 4

Ως χώρα θα περιμένουμε όσο απαιτηθεί για να παραλάβουμε την εκδοχή Block 4 του Αμερικανού αεροσκάφους 5η γενιάς στην...
ρωσική τράπεζα και Πούτιν
Ρωσία 0

Έξω Φρενών οι Ρώσοι! Τούρκοι, Κινέζοι και Άραβες καθυστερούν ή ακυρώνουν τελείως τις πληρωμές ρωσικού πετρελαίου φοβούμενοι τις κυρώσεις των ΗΠΑ

«Η αμερικανική και ευρωπαϊκή πίεση δημιούργησε προβλήματα στις πληρωμένες μας» είπε ο εκπρόσωπος του Κρεμλίνο,...