Κόσμος

Τούρκοι κομάντος πέταξαν τα όπλα τους και το έβαλαν στα πόδια από λάστιχο αυτοκινήτου που έσκασε

Βαριές απώλειες υφίσταται ο τουρκικός στρατός στη νοτιοανατολική Τουρκία, τουρκοκρατούμενο Κουρδιστάν, από τους αντάρτες του Εργατικού Κόμματος Κουρδιστάν (PKK).

Οι τουρκικές Αρχές προσπαθούν να κρατήσουν μυστικές τις απώλειές τους, που έχουν αυξηθεί κατακόρυφα ιδιαίτερα στην περιοχή του Σεμντινλί στην επαρχία Χακάρι.

Ο τουρκικός στρατός, αδυνατώντας να τα βγάλει πέρα με τους Κούρδους αυτονομιστές αντάρτες, έχει αρχίσει να ξεσπά στον ντόπιο πληθυσμό.

Σύμφωνα με το κουρδικό πρακτορείο ειδήσεων ANF, οι Τούρκοι στρατιώτες πραγματοποιούν μαζικές συλλήψεις ως αντίποινα στις βαρύτατες απώλειές τους.

Το πρακτορείο ειδήσεων ANF μεταδίδει ένα χαρακτηριστικό παράδειγμα του φόβου που κυριαρχεί στις ψυχές των Τούρκων στρατιωτών.

Μονάδα Τούρκων κομάντος πέταξαν τα όπλα τους, εγκατέλειψαν τις θέσεις τους και τράπηκαν σε φυγή, στην ύπαιθρο της Σεμντινλί, όταν μπέρδεψαν τον δυνατό κρότο από λάστιχο αυτοκινήτου που έσκασε με βομβιστική επίθεση.

Όπως αναφέρει χαρακτηριστικά το ANF, χρειάστηκε κάποιος χρόνος να περάσει μέχρι οι Τούρκοι κομάντος να συνειδητοποιήσουν ότι δεν δέχονταν επίθεση από αντάρτες αλλά ότι ήταν ένα αυτοκίνητο που έπαθε λάστιχο.

ΠΗΓΗ

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ελληνοτουρκικά 0

Για "κρίση θαλάσσιου πάρκου στο Αιγαίο" μιλούν τα τουρκικά ΜΜΕ - Δένδιας: "Σιγά μην ζητήσουμε την άδεια της Τουρκίας για να ψαρέουμε στις Κυκλάδες" (Βίντεο)

Δύο νέα εθνικά θαλάσσια πάρκα σε Αιγαίο και Ιόνιο και τέλος στο ψάρεμα με μηχανότρατες εξήγγελε ο Κυριάκος Μητσοτάκης