Μέση Ανατολή

Την άσκηση δίωξης κατά της Σάρα Νετανιάχου εξετάζει ο γενικός εισαγγελέας του Ισραήλ

Ο γενικός εισαγγελέας του Ισραήλ εξετάζει το ενδεχόμενο να ασκήσει δίωξη κατά της Σάρα Νετανιάχου, συζύγου του πρωθυπουργού Μπενιαμίν Νετανιάχου, με βάση την υποψία ότι έκανε χρήση κρατικών πόρων για την οργάνωση προσωπικών δείπνων και αγορά υπηρεσιών κέτερινγκ ύψους 100.000 δολαρίων, ανακοίνωσε το υπουργείο Δικαιοσύνης.

Στην ανακοίνωση του υπουργείου αναφέρεται ότι ο γενικός εισαγγελέας εξετάζει την περίπτωση της άσκησης δίωξης κατά της Σάρα Νετανιάχου για κατηγορίες που αφορούν απόκτηση αγαθών μέσω απάτης, απάτη και κατάχρηση εμπιστοσύνης.

Μήνυμα που αναρτήθηκε αργά χθες το βράδυ στην σελίδα του πρωθυπουργού στο Facebook απαντά στις πληροφορίες που δημοσιεύθηκαν στα ισραηλινά μέσα ενημέρωσης για επικείμενη ανακοίνωση του γενικού εισαγγελέα Αβιχάι Μάντελμπλιτ αναφέροντας ότι οι κατηγορίες κατά της Σάρα Νετανιάχου είναι «παράλογες και θα αποδειχθούν αβάσιμες».

ΑΠΕ-ΜΠΕ

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ελληνοτουρκικά 0

Για "κρίση θαλάσσιου πάρκου στο Αιγαίο" μιλούν τα τουρκικά ΜΜΕ - Δένδιας: "Σιγά μην ζητήσουμε την άδεια της Τουρκίας για να ψαρέουμε στις Κυκλάδες" (Βίντεο)

Δύο νέα εθνικά θαλάσσια πάρκα σε Αιγαίο και Ιόνιο και τέλος στο ψάρεμα με μηχανότρατες εξήγγελε ο Κυριάκος Μητσοτάκης