Κόσμος

Τετ α τετ Καραμανλή με τον πρόεδρο της Πορτογαλίας στο ξενοδοχείο Μεγάλη «Βρεταννία»

Συνάντηση με τον πρόεδρο της Πορτογαλίας Μαρτσέλο Ρεμπέλο ντε Σόουζα είχε σήμερα το μεσημέρι ο πρώην πρωθυπουργός Κώστας Καραμανλής.

Ο κ. Καραμανλής και ο Πορτογάλος πρόεδρος είναι παλιοί γνώριμοι και η φιλία τους ξεκίνησε όταν και οι δύο ήταν αντιπρόεδροι του ευρωπαϊκού κοινοβουλίου.

Καραμανλής και Ντε Σόουζα συζήτησαν όλα τα θέματα που έχουν να κάνουν με την πορεία της ευρωπαϊκής ένωσης αλλά και όλες τις διεθνείς εξελίξεις. Ο Πορτογάλος πρόεδρος έχει έρθει στην Αθήνα προκειμένου να μετάσχει σε εκδήλωση που οργανώνει ο Ευρωπαϊκός Οργανισμός Δημοσίου Δικαίου στα Λεγρενά, όπου και η έδρα του καθώς είναι ιδρυτικό μέλος του Οργανισμού αυτού. Η συνάντηση Καραμανλή ντε Σόουζα έγινε στο ξενοδοχείο της Μεγάλης Βρετανίας.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Πολεμική αεροπορία 0

Πριν πεινάσει μαγειρεύει η Ελλάδα! Τα γνωστά μηχανικά προβλήματα του F-35 αναγκάζουν την ΠΑ να ζητά επιτακτικά την απόκτηση του Block 4

Ως χώρα θα περιμένουμε όσο απαιτηθεί για να παραλάβουμε την εκδοχή Block 4 του Αμερικανού αεροσκάφους 5η γενιάς στην...
ρωσική τράπεζα και Πούτιν
Ρωσία 0

Έξω Φρενών οι Ρώσοι! Τούρκοι, Κινέζοι και Άραβες καθυστερούν ή ακυρώνουν τελείως τις πληρωμές ρωσικού πετρελαίου φοβούμενοι τις κυρώσεις των ΗΠΑ

«Η αμερικανική και ευρωπαϊκή πίεση δημιούργησε προβλήματα στις πληρωμένες μας» είπε ο εκπρόσωπος του Κρεμλίνο,...