Κόσμος

Τελικά επιβεβαιώνονται οι "κακές γλώσσες" - 26.000 ευρώ σε μακιγιέζ σπαταλά ο Μακρόν!

Οι New York Times “βγάζουν στη σέντρα” τον Γάλλο πρόεδρο Εμμανουέλ Μακρόν! Ο Μακρόν που θέλει κι αυτός να…μεταρρυθμίσει την Ευρώπη στη πλάτη των πολιτών της εμφανίζεται να ΄χει ξοδέψει για την εμφάνισή του 26.000 ευρώ σε μακιγιέζ από την ημέρα που ανέλαβε καθήκοντα!

Η αμερικανική εφημερίδα αναφέρει πως το γραφείο του γαλλικού προέδρου, επιβεβαίωσε ρεπορτάζ που δημοσιεύθηκε στο περιοδικό Le Point, σύμφωνα με την οποία δύο λογαριασμοί, ένας για € 10.000 και ένας για € 16.000, έχουν σταλεί στο Προεδρικό για υπηρεσίες που παρέχει ένας μακιγιάζ στον Μακρόν.

Ο μακιγιέζ παρείχε τις υπηρεσίες του σε συνεντεύξεις και σε ταξίδια του Μακρόν στο εξωτερικό.

Από τότε που ανέλαβε την προεδρία τον Μάιο, ο Μακρόν, 39 ετών, έχει συναντηθεί με τους Τραμπ,Πούτιν και Μέρκελ, επισημαίνει το ρεπορτάζ των New York Times.

Ο Francois Heisbourg, πρώην κυβερνητικός αξιωματούχος, αναρωτήθηκε στο Twitter,γιατί ένας τόσο νέος πρόεδρος να χρειάζεται τέτοιου είδους υπηρεσίες ομορφιάς…

Συνεργάτες του Μακρόν δήλωσαν στη BFMTV ότι τα έξοδα …ομορφιάς μπορεί να ήταν “ακριβά, αλλά λιγότερο από ό, τι για τους προκάτοχοί του” και είναι πιθανό να “μειωθούν σημαντικά” στο μέλλον.

Ο προκάτοχος του κ. Macron, François Hollande, Σοσιαλιστής, πλήρωσε 9.895 ευρώ το μήνα – περισσότερο από 10.000 δολάρια – για ένα προσωπικό κομμωτή!

Την επόμενη εβδομάδα, η κυβέρνηση του Μακρόν πρόκειται να παρουσιάσει σαρωτικές αλλαγές στη γαλλική εργατική νομοθεσία .

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ