Αθλητισμός

Τέλος ο Χάσι από τον Ολυμπιακό - Με Νικοπολίδη κόντρα στην Γιουβέντους

Ο Μπεσνικ Χάσι αποτελεί παρελθόν από την τεχνική ηγεσία του Ολυμπιακού αφού ο 45χρονος Κοσοβάρος τεχνικός ενημερώθηκε από τη διοίκηση πως δεν θα συνεχιστεί η συνεργασία τους, αμέσως μετά τη λήξη του ντέρμπι.

Η κακή εικόνα του Ολυμπιακού στα προηγούμενα παιχνίδια σε Ελλάδα και Ευρώπη αλλά και η ήττα από την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ με σκορ 3-2, αποτέλεσαν τους λόγους για τους οποίους ο Μπέσνικ Χάσι αποτέλεσε παρελθόν από την τεχνική ηγεσία των ερυθρόλευκων.

Ο 45χρονος προπονητής ενημερώθηκε αμέσως μετά τη λήξη του αγώνα στο ΟΑΚΑ πως δεν είναι πλέον προπονητής του Ολυμπιακού, με την διοίκηση να ψάχνει από χθες κιόλας τον διάδοχό του.

Πρώτο όνομα στη λίστα αυτό του Γκουστάβο Πογέτ, ο οποίος έχει περάσει σχεδόν για μισή σεζόν από τον πάγκο της ΑΕΚ ενώ μέχρι πρότινος βρισκόταν στην τεχνική ηγεσία συλλόγου στην Κίνα.

Όλα δείχνουν πως την ομάδα στο Τορίνο κόντρα στην Γιουβέντους για την 2η αγωνιστική του Champions League θα προπονήσει ο Αντώνης Νικοπολίδης ενώ δεν αποκλείεται για κάποιες μέρες μέχρι να κλείσει ο νέος τεχνικός, να επιστρατευθεί και ο Τάκης Λεμονής.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ένοπλες Συρράξεις 0

Έτοιμο να σπάσει το ουκρανικό μέτωπο-Forbes : Οι πανικόβλητοι Ουκρανοί διοικητές αναπτύσσουν ανεκπαίδευτες ταξιαρχίες στην μάχη

Η κατάσταση μέσα και γύρω από το Οχερέτινο και την Νοβομπαχμούτοβα είναι τραγική ενώ ρωσική 90η Τεθωρακισμένη μεραρχία...