Κοινωνία

Συγκέντρωση διαμαρτυρίας στα γραφεία της πλοιοκτήτριας εταιρείας του «ΑΓ ΖΩΝΗ ΙΙ»

Συγκέντρωση διαμαρτυρίας στα γραφεία που εδρεύει η πλοιοκτήτρια εταιρεία του δεξαμενόπλοιου ΑΓ ΖΩΝΗ ΙΙ στη Λεωφόρο Δημοκρατίας 57 στο Πέραμα διοργανώνει αύριο Παρασκευή στις 12.30 μ.μ η Πανελλήνια Ένωση Ναυτών Εμπορικού Ναυτικού (ΠΕΝΕΝ).

"Στόχος μας με αυτή και άλλες αγωνιστικές δράσεις που θα κλιμακωθούν το αμέσως επόμενο διάστημα είναι να αναδείξουμε τις εγκληματικές ευθύνες της πλοιοκτήτριας εταιρείας για την πρωτοφανή οικολογική ζημιά που προκάλεσε στο θαλάσσιο περιβάλλον αλλά και την ανάγκη να παρθούν ουσιαστικά και αποτελεσματικά μέτρα ώστε να μην θρηνήσουμε μία νέα καταστροφή, "αναφέρει σε ανακοίνωσή της η ΠΕΝΕΝ.

Προσθέτει επίσης ότι "σαπιοκάραβα τα οποία δυστυχώς ταξιδεύουν ελεύθερα και αποτελούν πλωτές περιβαλλοντολογικές βόμβες, δημιουργούν σοβαρούς κινδύνους για την ζωή των Ναυτεργατών, την ναυσιπλοΐα, την ανθρώπινη ζωή στην θάλασσα και το θαλάσσιο περιβάλλον".

 

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ρωσική τράπεζα και Πούτιν
Ρωσία 0

Έξω Φρενών οι Ρώσοι! Τούρκοι, Κινέζοι και Άραβες καθυστερούν ή ακυρώνουν τελείως τις πληρωμές ρωσικού πετρελαίου φοβούμενοι τις κυρώσεις των ΗΠΑ

«Η αμερικανική και ευρωπαϊκή πίεση δημιούργησε προβλήματα στις πληρωμένες μας» είπε ο εκπρόσωπος του Κρεμλίνο,...