Κοινωνία

Στο πρώτο τους ραντεβού εκείνη παρατήρησε κάτι περίεργο… 4 μήνες αργότερα αποκαλύφθηκε η σοκαριστική αλήθεια! (Εικόνες)

Η αληθινή αγάπη είναι κάτι που όλοι αναζητούμε. Ο Steve και η Hope είχαν αυτό το είδος αγάπης. Το ζευγάρι ήξερε ότι ήταν γραφτό να είναι μαζί μετά το πρώτο τους ραντεβού το 2011.

Ο Steve ετοίμασε στο κορίτσι του ένα δείπνο υπό το φως των κεριών γεμάτο ρομαντική μουσική! Και την έριξε! Όμως, εκείνη παρατήρησε ότι ο Steve ζορίστηκε όταν άνοιξε ένα μπουκάλι κρασιού και μάλιστα έτρεμε.

Ο Steve της εξήγησε ότι είχε επισκεφτεί επτά ιατρούς για να μπορέσει να καταλάβει τι συνέβαινε. Κανείς από τους γιατρούς που είδε δεν ήταν σε θέση να του δώσει διάγνωση μέχρι τέσσερις μήνες μετά.

Ο Steve, 28 ετών, διαγνώστηκε με Αμυοτροφική Πλευρική Σκλήρυνση, η οποία είναι επίσης γνωστή ως νόσο του Lou Gehrig. Δεν υπάρχει καμία θεραπεία για αυτή την ασθένεια.

Αυτή η νόσος είναι μια σταδιακά αναπτυσσόμενη νευροεκφυλιστική κατάσταση που επηρεάζει τα νευρικά κύτταρα του νωτιαίου μυελού και του εγκεφάλου. Οι ασθενείς θα χάσουν την ικανότητα να περπατούν, να κινούνται και να μιλούν. Σχεδόν οι μισοί ασθενείς με αυτή την ασθένεια πεθαίνουν εντός 3 ετών από τη διάγνωσή τους.

Το μέλλον του Steve ήταν ζοφερό. Μόλις ανακάλυψε ότι είχε τη νόσο, είπε στην Hope ότι δεν ήθελε να αισθανθεί ότι έπρεπε να μείνει μαζί του.

Τελικά παντρεύτηκαν δύο μήνες αργότερα και πήγαν ταξίδι στις ΗΠΑ για το μήνα του μέλιτος!

Τον Ιανουάριο του 2013, ο Steve δεν μπορούσε πλέον να μιλήσει, όπως αναφέρει το fumara.gr. Το ζευγάρι επέστρεψε στη Georgia, ο Steve έχασε πολλά κιλά και η εμφάνισή του άλλαξε δραματικά.

Ο Steve και η Hope ξεκίνησαν το «Drive», ένα έργο που επιτρέπει στον Steve να ζωγραφίζει και να πληρώνει για τους ιατρικούς λογαριασμούς του. Ακολουθήστε τη σελίδα στο Facebook, «Hope For Steve» για να συνεχίσετε να μαθαίνετε νέα από αυτό το καταπληκτικό ζευγάρι.

 

2

4

6

8

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ