Κόσμος

Σοκάρει η ψυχραιμία του μακελάρη της Βαρκελώνης: Νέο βίντεο μερικά λεπτά μετά την επίθεση


Ανατριχίλα προκαλεί η ψύχραιμη αντίδραση του μακελάρη της Βαρκελώνης, του ανθρώπου που σκότωσε 14 ανθρώπους και τραυμάτισε άλλους 100 στην επίθεση του Αυγούστου στη Λας Ράμπλας, μερικά λεπτά μετά το τρομοκρατικό χτύπημα.

Ο Γιούνες Αμπουγιακούμπ εμφανίζεται να μιλάει με απίστευτη ψυχραιμία σε μια γυναίκα, την ώρα που αποχωρούσε από το σημείο της επίθεσης.

«Δεν ξέρω, αυτό συμβαίνει εκεί πέρα» είπε ο Αμπουγιακούμπ, απαντώντας στο ερώτημα της γυναίκας για το τι συμβαίνει.

//player.ooyala.com/static/v4/stable/4.16.12/skin-plugin/iframe.html?ec=xoc3VuYzE6L3qFgSXu9EWQZbSBFmyQpG&pbid=NDcyOWI0M2YyMDdkN2YwODU5Mzc5MDUz&pcode=5nbWk6UPHAPHIpkunRhFyQE8fR1e

Το πρόσωπο του τρομοκράτη, ο οποίος στη συνέχεια έκλεψε ένα αυτοκίνητο και μαχαίρωσε τον ιδιοκτήτη του για να διαφύγει, ήταν απολύτως ήρεμο και τίποτα δεν πρόδιδε ότι πριν από μερικά λεπτά είχε σπείρει το θάνατο στη δημοφιλή λεωφόρο.

Ο Αμπουγιακούμπ εντοπίστηκε τέσσερις μέρες αργότερα μετά από ανθρωποκυνηγητό και έπεσε νεκρός από τα πυρά των αστυνομικών που τον εντόπισαν σε έναν αμπελώνα, σε απόσταση περίπου 50χλμ από το σημείο της επίθεσης.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ρωσική τράπεζα και Πούτιν
Ρωσία 0

Έξω Φρενών οι Ρώσοι! Τούρκοι, Κινέζοι και Άραβες καθυστερούν ή ακυρώνουν τελείως τις πληρωμές ρωσικού πετρελαίου φοβούμενοι τις κυρώσεις των ΗΠΑ

«Η αμερικανική και ευρωπαϊκή πίεση δημιούργησε προβλήματα στις πληρωμένες μας» είπε ο εκπρόσωπος του Κρεμλίνο,...