ΗΠΑ

«Πόλεμος» μεταξύ του Αμερικανού Προέδρου και των πρωταθλητών του NBA: «Αλήτη Τραμπ»


Ο Ντόναλντ Τραμπ ακύρωσε την επίσκεψη των Γουόριορς στον Λευκό Οίκο, μετά την άρνηση του Στεφ Κάρι στο κάλεσμα του Προέδρου των ΗΠΑ. Στο… πλευρό του Κάρι ο Λεμπρόν Τζέιμς.

Μεγάλες διαστάσεις παίρνει στις ΗΠΑ η ακύρωση της επίσκεψης των πρωταθλητών ΝΒΑ, Γκολντεν Στέιτ Γουόριορς στον Λευκό Οίκο.

Όλα ξεκίνησαν από τον Στεφ Κάρι, ο οποίος έμεινε πιστός στην άποψη του να μην δώσει το “παρών” στην επίσκεψη της ομάδας του στο Λευκό Οίκο, λόγω του Ντόναλντ Τραμπ (σ.σ. είναι εντελώς αντίθετος με την πολιτική του).

“Με αυτή την κίνηση θα δείξω πως δεν αποδέχομαι τη στάση του προέδρου μας, τόσο αυτά που λέει όσα κι αυτά που δεν λέει.

Ελπίζω αυτό να εμπνεύσει τον κόσμο για μια αλλαγή σχετικά με το τι ανεχόμαστε σε αυτή τη χώρα, τι είναι αποδεκτό και σε ποια πράγματα είμαστε διατεθειμένοι να κάνουμε τα στραβά μάτια.

Δεν λέω πως η απουσία μας θα κάνει τα πράγματα ως εκ θαύματος καλύτερα, αλλά είναι μια ευκαιρία να ακουστεί η φωνή μας”, δήλωσε ο Κάρι και προκάλεσε την αντίδρασή του προέδρου των ΗΠΑ.
https://twitter.com/anthonyVslater/status/911315263403859968

Μέσω του λογαριασμού του στο twitter, ο Ντόναλντ Τραμπ ακύρωσε την πρόσκληση προς τους Γουόριορς.

“Είναι μεγάλη τιμή για την πρωταθλήτρια ομάδα να πηγαίνει στον Λευκό Οίκο. Ο Στεφ Κάρι διστάζει, γι’ αυτό η πρόσκληση ακυρώνεται!”, ανέφερε ο πρόεδρος των ΗΠΑ.

Σε αυτή τη… διένεξη μπήκε και ο Λεμπρόν Τζέιμς. Ο άσος των Καβαλίερς -έχει κάνει εδώ και πολύ καιρό πως είναι κατά του Τραμπ- απάντησε με άκρως επιθετικό τρόπο, υπερασπιζόμενος τον Κάρι.

Συγκεκριμένα ο Τζέιμς έγραψε στο προσωπικό λογαριασμό του στο Twitter: “Αλήτη Τραμπ ο Κάρι είχε ήδη πει πως δεν θα έρθει, όποτε δεν υπήρχε θέμα πρόσκλησης. Μέχρι να εμφανιστείς εσύ, η επίσκεψη στον Λευκό Οίκο αποτελούσε μεγάλη τιμή”.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Πολεμικό Ναυτικό 0

Το Ιράν ετοιμάζει εμπλουτισμό ουρανίου; Oμάδα μάχης του αεροπλανοφόρου Ντε Γκώλ αποπλέει για την Α. Μεσόγειο και με ελληνική συμμετοχή

Αυτό αναφέρουν γαλλικά ΜΜΕ-Το ΝΑΤΟ ενεργοποιεί στόλο Πολεμικών πλοίων με επίκεντρο έναν άγριο πόλεμο Ιράν και Ισραήλ
ιρανοί πύραυλοι και Μοχάμαντ Μπιν Σαλμάν
Μέση Ανατολή 0

Κομβόι του ιρανικού στρατού σπεύδει άρον άρον στην Τεχεράνη (Βίντεο)-Αποκάλυψη: Οι Άραβες πρόδωσαν τους Ιρανούς βοηθώντας το Ισραήλ

Η Σαουδική Αραβία και τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα ενημερώθηκαν από τους Ιρανούς για την επίθεση δύο ημέρες πριν γίνει,...