Κοινωνία

Προσέλαβαν μία νταντά για να φροντίζει το μωρό τους που πέθαινε. Δεν περίμεναν όμως με τίποτα ότι αυτή η γυναίκα θα!!… (εικόνες)

Η Talia Rosko ήταν μόλις 9 εβδομάδες, όταν οι γιατροί παρατήρησαν σημάδια ίκτερου στα μάτια της. Περαιτέρω εξετάσεις αποκάλυψαν ότι το νεογέννητο είχε «ατρησία χοληφόρων», μια απειλητική για τη ζωή κατάσταση που εμποδίζει το ήπαρ από το να κάνει τη δουλειά του. Η Talia μπήκε αμέσως στη λίστα αναμονής για την εύρεση δωρητή οργάνων, ενώ η οικογένειά της ήλπιζε για το καλύτερο.

Τότε οι γονείς της Talia, George και Farra Rosko, συναντήθηκαν με την 22 ετών Kiersten Miles. Οι Rosko προσέλαβαν την Miles ως νταντά για να φροντίσει την Talia και τα άλλα δύο παιδιά τους.

Μόλις λίγες εβδομάδες μετά, η Miles «ερωτεύτηκε» την Talia και άρχισε να σκέφτεται τρόπους που θα μπορούσε να τη βοηθήσει.

Τότε, η Miles συνειδητοποίησε ότι … θα μπορούσε να σώσει τη ζωή της Talia.

Η Miles ήξερε ότι ο τύπος αίματος της ήταν O, ο οποίος είναι συμβατός με όλους τους άλλους τύπους αίματος, έτσι αποφάσισε να δωρίσει μέρος του ήπατος της στην Talia, όπως αναφέρει το tonwtiko.

«Ήμουν πολύ αιφνιδιασμένη. Είναι πραγματικά ένας άγγελος στη γη… Ξέρω ότι ακούγεται ανόητο, αλλά πραγματικά είναι», δήλωσε η Farra Rosko.

Λίγες μέρες αργότερα, η Miles πήγε να δει την Talia για πρώτη φορά. Η μικρή άνοιξε τα μάτια της και χαμογέλασε στη Miles και εκείνη μόλις συνειδητοποίησε ότι αυτό που έκανε άξιζε τον κόπο.

Είναι απλά εκπληκτικό το γεγονός ότι μια 22 ετών φοιτήτρια ξεπέρασε τον εαυτό της για να δει τις ανάγκες ενός μωρού. Μπράβο της για την ανιδιοτέλεια της!

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ