Πολιτική

Παραλύει η Αθήνα από την επίσκεψη του Μακρόν - Ποιοι δρόμοι θα κλείσουν - Επί ποδός 2.000 αστυνομικοί

Δύο χιλιάδες αστυνομικοί θα βρίσκονται επί ποδός από το πρωί λόγω της επίσκεψης του Γάλλου προέδρου, Εμανουέλ Μακρόν. Το κέντρο της Αθήνας θα είναι απροσπέλαστο, ενώ άνδρες των γαλλικών μυστικών υπηρεσιών θα γίνουν... σκιά του.

Τα τροχονομικά μέτρα έχουν τεθεί σε ισχύ από το βράδυ της Τετάρτης και θα διαρκέσουν έως τις 9 Σεπτεμβρίου, ημέρα αναχώρησης του Εμ. Μακρόν για την πατρίδα του.

Οι πολίτες καλούνται να αποφεύγουν την στάση και την στάθμευση στους δρόμους γύρω απο την γαλλική πρεσβεία καθώς και σε κεντρικούς άξονες και κάθετους δρόμους αυτών πλησίον του κοινοβουλίου και του Μεγάρου Μαξίμου.

Στα μέτρα τάξης που θα τεθούν σε ισχύ μόλις το αεροσκάφος που θα μεταφέρει τον Γάλλο πρόεδρο στο Ελευθέριος Βενιζέλος, θα συμμετάσχουν 2.000 αστυνομικοί. Οι δρόμοι από τους οποίους θα διέρχεται η αυτοκινητοπομπή του Γάλλου προέδρου, θα κλείνουν 30 λεπτά νωρίτερα και θα ελέγχονται από άνδρες του τμήματος εξουδετέρωσης εκρηκτικών μηχανισμών.

«Σκιά»του Γάλλου πρόεδρου και της συζύγου του, Μπριζίτ, θα γίνουν άνδρες των γαλλικών μυστικών υπηρεσιών, με τους οποίους άλλωστε συνεργάζονται εδώ και μέρες οι Έλληνες αξιωματούχοι.

Μάλιστα ανακοίνωση για τις ρυθμίσεις στους δρόμους της πρωτεύουσας για το διήμερο 7 έως 9 Σεπτεμβρίου, όσο και θα παραμείνει ο Γάλλος πρόεδρος, εξέδωσε και η ΓΑΔΑ στην οποία σημειώνεται:

«Οι κυκλοφοριακές ρυθμίσεις θα πραγματοποιούνται σταδιακά και ανάλογα με τις παρουσιαζόμενες κυκλοφοριακές συνθήκες. Από τη Διεύθυνση Τροχαίας Αττικής σχεδιάστηκαν και θα ληφθούν μέτρα διευκόλυνσης της κυκλοφορίας των οχημάτων.Παρακαλούνται οι οδηγοί των οχημάτων για την καλύτερη εξυπηρέτησή τους και για την αποφυγή πρόσθετων κυκλοφοριακών προβλημάτων να ακολουθούν τις υποδείξεις των ρυθμιστών τροχονόμων».

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ρωσική τράπεζα και Πούτιν
Ρωσία 0

Έξω Φρενών οι Ρώσοι! Τούρκοι, Κινέζοι και Άραβες καθυστερούν ή ακυρώνουν τελείως τις πληρωμές ρωσικού πετρελαίου φοβούμενοι τις κυρώσεις των ΗΠΑ

«Η αμερικανική και ευρωπαϊκή πίεση δημιούργησε προβλήματα στις πληρωμένες μας» είπε ο εκπρόσωπος του Κρεμλίνο,...