Κοινωνία

Παραλίγο τραγωδία: Άγνωστοι προσπάθησαν να εκτροχιάσουν τρένο στην Αλεξανδρούπολη

Μια δολιοφθορά με στόχο αμαξοστοιχία, που θα μπορούσε να γίνει αιτία για ανείπωτη τραγωδία, εντοπίστηκε το απόγευμα της Πέμπτης στην Αλεξανδρούπολη όπου άγνωστοι τοποθέτησαν σωρούς από μπάζα στις γραμμές του τρένου, με στόχο να προκαλέσουν εκτροχιασμό σε επερχόμενο συρμό!

Οι δράστες είχαν ρίξει χαλάσματα από τσιμεντένιες κολώνες υποδομής πάνω στις ράγες της ισόπεδης διάβασης Στρατιωτικής Στάσης στην περιοχή του Αγίου Νεκταρίου, ενώ είχαν καταστρέψει και την συσκευή τροχοεπαφής έναρξης της διάβασης! Το εμπόδιο με τα βαριά υλικά, θα μπορούσε να αποβεί μοιραίο για το τραίνο που θα έπεφτε πάνω του, με πολύ δυσάρεστες συνέπειες.

Το φράγμα εντοπίστηκε στις 16:30΄ το απόγευμα της Πέμπτης και πρέπει να είχε τοποθετηθεί λίγη ώρα πριν, καθώς στις 15:30΄ είχε διέλθει η αμαξοστοιχία προς Θεσσαλονίκη χωρίς να αντιμετωπίσει πρόβλημα. Για την υπόθεση ενημερώθηκε η Ασφάλεια Αλεξανδρούπολης, που διενεργεί προανάκριση για να εντοπίσει τους ασυνείδητους δράστες.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Πολεμική αεροπορία 0

Πριν πεινάσει μαγειρεύει η Ελλάδα! Τα γνωστά μηχανικά προβλήματα του F-35 αναγκάζουν την ΠΑ να ζητά επιτακτικά την απόκτηση του Block 4

Ως χώρα θα περιμένουμε όσο απαιτηθεί για να παραλάβουμε την εκδοχή Block 4 του Αμερικανού αεροσκάφους 5η γενιάς στην...
ρωσική τράπεζα και Πούτιν
Ρωσία 0

Έξω Φρενών οι Ρώσοι! Τούρκοι, Κινέζοι και Άραβες καθυστερούν ή ακυρώνουν τελείως τις πληρωμές ρωσικού πετρελαίου φοβούμενοι τις κυρώσεις των ΗΠΑ

«Η αμερικανική και ευρωπαϊκή πίεση δημιούργησε προβλήματα στις πληρωμένες μας» είπε ο εκπρόσωπος του Κρεμλίνο,...