Εκκλησία

Παράτυπη η αιρετική ραδιοφωνική συχνότητα των Ευαγγελιστών; Καταγγελίες-φωτιά για παράκαμψη της ορθής διαδικασίας και προνομιακές συμπεριφορές

Την στιγμή που η άθεη κυβέρνηση και τα εξαπτέρυγά της έχουν εξαπολύσει έναν άνευ προηγουμένου διωγμό κατά της Ορθόδοξης πίστης μας δίνουν ραδιοφωνική συχνότητα στους Ευαγγελιστές και μάλιστα παράτυπα;;

Πλήθος ερωτημάτων δημιουργούν καταγγελίες που φθάνουν στα δημοσιογραφικά γραφεία του ΠΕΝΤΑΠΟΣΤΑΓΜΑ αναφορικά με την λειτουργία του ραδιοσταθμού Χριστιανισμός 104,3 FM το οποίο λειτουργεί από τις αρχές του καλοκαιριού.

Ο εν λόγω σταθμός χρησιμοποιείται από τους Ευαγγελιστές και μάλιστα οι ίδιοι μιλούν για “το Χριστιανικό ραδιόφωνο στην Υπηρεσία του Ευαγγελίου με 24ωρο Χριστιανικό πρόγραμμα”.

Το ζήτημα όμως είναι πιο βαθύ από την παρουσίαση των αιρετικών θέσεων τους.

Οι καταγγελίες όμως που επεξεργάζεται η δημοσιογραφική ομάδα του ΠΕΝΤΑΠΟΣΤΑΓΜΑ είναι άκρως σοβαρές. Σύμφωνα με αυτές η συγκεκριμένη συχνότητα που παραχωρήθηκε είναι εκτός του ισχύοντος μέχρι σήμερα χάρτη συχνοτήτων που έχει στη διαθεσή του να παραχωρήσει το Εθνικό Ραδιοτηλεοπτικό Συμβούλιο.

Σύμφωνα μάλιστα πάντα με τα καταγγελόμενα το θέμα είχε κωλύσει επι μακρόν καθώς το ΕΣΡ με την προηγούμενη σύνθεσή του δεν παραχωρούσε στους Ευαγγελιστές άδεια επειδή για να πράξει κάτι τέτοιο και να παραχωρήσει την ραδιοφωνική συχνοτητα αυτή ήταν ανάγκη να προϋπάρξει ειδική μελέτη του πανεπιστημίου η οποία να κατατεθεί στον υπουργό Μεταφορων & Επικοινωνιών.Μόνο αυτή η μελέτη θα του επέτρεπε να κάνει χρήση της συχνότητας και εκειίος με τη σειρά του να την διεθετε στο ΕΣΡ.
Οι καταγγελίες στο ΠΕΝΤΑΠΟΣΤΑΓΜΑ αναφέρουν πως τίποτα απο αυτά δεν έγινε και επομένως η συχνότητα έχει παραχωρηθεί παράτυπα!

Στις μέρες λοιπόν που οι φανατικοί άθεοι του ΣΥΡΙΖΑ πετούν στα σκουπίδια τα ιερά σύμβολα του χριστιανισμού και πολεμούν με μανία την πίστη μας με κάθε αφορμή , δημόσιοι λειτουργοί λειτουργούν προνομιακά για τους Ευαγγελιστές;

Αληθεύουν οι καταγγελίες; Το αρμόδιο υπουργείο οφείλει να δώσει πειστικές απαντήσεις!

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ